Apia

24.6.2019 - 25.6.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel Millenia Samoa, Tanoa Tusitala Hotel sekä Amanaki Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Apia perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Apia klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Apia

alkaen 79 €
alkaen 198 €
alkaen 59 €

UKK

Edullisin kuukausi on kesäkuu, jonka keskiarvohinta on 58 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Apiassa yöpymiseen on huhtikuu, jonka keskiarvohinta 74 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille kesäkuussa viime vuonna oli 60 € per yö. Tämä on 6 % edullisempi kuin keskiarvohinta 65 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Apia lähin lentokenttä on Apia Fagali I (FGI) (1,80 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Apia Faleolo (26,99 km)

Suunnittele matka kohteeseen Samoa