Apia

29.10.2019 - 30.10.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Le Uaina Beach Resort, Moatoga Hotel sekä Taumeasina Island Resort ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Apia perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Apia klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Apia

alkaen 79 €
alkaen 185 €
alkaen 158 €

UKK

Edullisin kuukausi on lokakuu, jonka keskiarvohinta on 63 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Apiassa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 153 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille lokakuussa viime vuonna oli 63 € per yö. Tämä on 26 % edullisempi kuin keskiarvohinta 80 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Apia lähin lentokenttä on Apia Fagali I (FGI) (1,80 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Apia Faleolo (26,99 km)

Suunnittele matka kohteeseen Samoa