Berliini

28.8.2019 - 29.8.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Mercure Hotel Berlin Tempelhof, Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt sekä Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Berliini perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Berliini klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Berliini

alkaen 75 €
alkaen 92 €
alkaen 155 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Berliini?

9,8
Historian harrastajat
8,3
Taiteen ja designin ystävät
8,1
Yöelämän ystävät
7,1
Reppureissaajat
6,9
Herkuttelijat
Jäsenten arvostelut (654)
Martina  Mantelli
Martina Mantelli
18.8.2019

Bellissima esperienza. Una città VERDE, piena di parchi meravigliosi e super pulita.

Hannah  Male
Hannah Male
14.8.2019

I didn’t spend a whole lot of time here, but the people were really friendly and transit was super easy to navigate!

Alberto Rodriguez Aguilera
Alberto Rodriguez Aguilera
12.8.2019

Berlin, capital alemana, data del siglo XIII. Los elementos que recuerdan la turbulenta historia de la ciudad en el siglo XX incluyen el Monumento del Holocausto y los restos del Muro de Berlín con grafitis. Después de dividirse durante la Guerra Fría, la Puerta de Brandeburgo del siglo XVIII se convirtió en un símbolo de la reunificación. La ciudad es conocida por su ambiente artístico y los sitios geográficos modernos, como la Filarmónica de Berlín, construida en 1963, de color dorado y con un diseño de paneles que se desprenden de su techo.

Solrun E.
Solrun E.
27.7.2019

Perfect mix of modern with history, city with nature, culture with party. Something for everyone

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 72 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Berliinissa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 132 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta elokuussa viime vuonna oli 90 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Berliini odotettu keskilämpötila kuukautena elokuu on 18,8 °C/65,8 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 23,9 °C/75,0 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −2,2 °C/28,0 °F.
Kohteen Berliini lähin lentokenttä on Berliini Tegel (TXL) (8,51 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Berliini Schoenefeld (18,64 km)

Suunnittele matka kohteeseen Saksa