Berliini

19.4.2019 - 20.4.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? IntercityHotel Berlin Brandenburg Airport, pentahotel Berlin Köpenick sekä Living Hotel Weißensee by Derag ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Berliini perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Berliini klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Berliini

alkaen 99 €
alkaen 125 €
alkaen 177 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Berliini?

9,8
Historian harrastajat
8,9
Taiteen ja designin ystävät
8,4
Yöelämän ystävät
7,4
Reppureissaajat
7,2
Hipsterit
Jäsenten arvostelut (581)
Reyna Hurtado de Bianchis
Reyna Hurtado de Bianchis
14.4.2019

Amo Berlín,una de mis ciudades preferidas para hacer turismo.Para los amantes del arte es una visita obligada.Apasionante,bella, gente de mente abierta.Extrsordinaria vida nocturna .En pocas palabras Berlín una ciudad vibrante .No dejar de comerse las típicas salchichas alemanas y tomarse su respectiva cerveza.

Jvonne in Wonderland
Jvonne in Wonderland
19.2.2019

Bellissima esperienza se non ci si limita alle solite mete turistiche che possono apparire fredde. Spulciate i quartieri più nascosti e cercate online i luoghi consigliati da chi la conosce bene. Bisogna vivere l'anima di Berlino per amarla.

Alejandra Soto
Alejandra Soto
17.2.2019

Es absolutamente alucinante, apasionante. La historia de un pueblo definitivamente especial. Una ciudad cosmopolita, aquí se hacen amigos fácilmente. 100% recomendado

10.1.2019

Berlin is the place to be for artists, hipster coffee lovers & foodies. They’ve got it all!

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 76 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Berliinissa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 139 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille huhtikuussa viime vuonna oli 95 € per yö. Tämä on 1 % edullisempi kuin keskiarvohinta 97 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Berliini odotettu keskilämpötila kuukautena huhtikuu on 8,7 °C/47,6 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 23,9 °C/75,0 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −2,2 °C/28,0 °F.
Kohteen Berliini lähin lentokenttä on Berliini Tegel (TXL) (8,51 km).Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Berliini Schoenefeld (18,64 km)

Suunnittele matka kohteeseen Saksa