Gdańsk

17.4.2020 - 18.4.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hostel Przy Targu Rybnym, Villa Pan Tadeusz sekä Nice Rooms ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Gdańsk perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Gdańsk klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Gdańsk

alkaen 51 €
alkaen 90 €
alkaen 90 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Gdańsk?

9,8
Historian harrastajat
7,8
Perhematkailijat
7,5
Herkuttelijat
7,2
Ulkoilmaihmiset
6,4
Hyvinvointi
Jäsenten arvostelut (81)
Peter Cannice
Peter Cannice
8.1.2020

Hinnat ovat aivan kuten pihviravintola Yhdysvalloissa. Upea aika. Piti sen olevan tervetullutta LGBTQ-vierailijoille. Löytyi hyvä hinta ja ovat halunneet käydä ja nähdä pari museota ja tavata perheen ja ystävien kanssa. Hotellit olivat kohtuuhintaisia ja samanlaisia kuin Yhdysvalloissa, ruoka oli ihanaa.

Nicky Carter
Nicky CarterLeominster
6.1.2017

Ota aikaa kiivetä ylös St Maryn kirkon torniin. Se vie aikaa, mutta näkymä on hämmästyttävä. Kirkon sisällä on valtava astrominen kello - kannattaa tarkastella.

Marinella .
Marinella .
1.9.2019

Il centro storico di Danzica è incantevole! La città nuova è all'avanguardia

Andy Rawlinson
Andy Rawlinson
22.8.2019

My Woman lives in Kalliningrad, I am from England, Gdansk is our visa free meeting place :) thanks Poland

UKK

Edullisin kuukausi on lokakuu, jonka keskiarvohinta on 46 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Gdańskssa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 73 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille huhtikuussa viime vuonna oli 57 € per yö. Tämä on 4 % edullisempi kuin keskiarvohinta 60 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Gdańsk odotettu keskilämpötila kuukautena huhtikuu on 6,6 °C/43,9 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 21,8 °C/71,2 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −3,0 °C/26,6 °F.
Kohteen Gdańsk lähin lentokenttä on Gdańsk (GDN) (11,76 km).

Suunnittele matka kohteeseen Puola