Gdańsk

17.6.2019 - 18.6.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Craft Beer Central Hotel, Hotel Artus sekä Hampton By Hilton Gdansk Oliwa ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Gdańsk perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Gdańsk klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Gdańsk

alkaen 71 €
alkaen 95 €
alkaen 142 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Gdańsk?

9,8
Historian harrastajat
7,5
Herkuttelijat
7,0
Perhematkailijat
6,0
Reppureissaajat
6,0
Seikkailumatkailijat
Jäsenten arvostelut (38)
Nicky Carter
Nicky CarterLeominster
6.1.2017

Ota aikaa kiivetä ylös St Maryn kirkon torniin. Se vie aikaa, mutta näkymä on hämmästyttävä. Kirkon sisällä on valtava astrominen kello - kannattaa tarkastella.

Matt Harvey
Matt Harvey
8.6.2019

Rich history, excellent beaches nearby (Sopot) quality restaurants, beautifully restored city. Top of my list in Poland

Sam Mann
Sam MannBirkenhead
3.3.2013

Great town with a lot to offer for anyone that visits. I enjoyed walking the old the streets of Gdansk taking in the Amber stalls that line the cobbled streets.

Lisa Podumis
Lisa PodumisKnoxville
22.5.2017

it was one of the best times of my life. Poland is beautiful with beautiful people. Definatley would like to visit again.

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 43 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Gdańskssa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 74 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille kesäkuussa viime vuonna oli 54 € per yö. Tämä on 2 % edullisempi kuin keskiarvohinta 56 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Gdańsk odotettu keskilämpötila kuukautena kesäkuu on 14,6 °C/58,2 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 21,8 °C/71,2 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −3,0 °C/26,6 °F.
Kohteen Gdańsk lähin lentokenttä on Gdańsk (GDN) (11,76 km).

Suunnittele matka kohteeseen Puola