Gdańsk

24.10.2019 - 25.10.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? IBB Hotel Długi Targ, Hilton Gdansk sekä Hotel Almond Business & SPA ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Gdańsk perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Gdańsk klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Gdańsk

alkaen 53 €
alkaen 63 €
alkaen 87 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Gdańsk?

9,8
Historian harrastajat
8,1
Perhematkailijat
7,4
Herkuttelijat
7,0
Ulkoilmaihmiset
6,4
Hyvinvointi
Jäsenten arvostelut (62)
Nicky Carter
Nicky CarterLeominster
6.1.2017

Ota aikaa kiivetä ylös St Maryn kirkon torniin. Se vie aikaa, mutta näkymä on hämmästyttävä. Kirkon sisällä on valtava astrominen kello - kannattaa tarkastella.

Marinella .
Marinella .
1.9.2019

Il centro storico di Danzica è incantevole! La città nuova è all'avanguardia

Andy Rawlinson
Andy Rawlinson
22.8.2019

My Woman lives in Kalliningrad, I am from England, Gdansk is our visa free meeting place :) thanks Poland

Matt Harvey
Matt Harvey
8.6.2019

Rich history, excellent beaches nearby (Sopot) quality restaurants, beautifully restored city. Top of my list in Poland

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 44 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Gdańskssa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 74 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta lokakuussa viime vuonna oli 56 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Gdańsk odotettu keskilämpötila kuukautena lokakuu on 8,3 °C/46,9 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 21,8 °C/71,2 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −3,0 °C/26,6 °F.
Kohteen Gdańsk lähin lentokenttä on Gdańsk (GDN) (11,76 km).

Suunnittele matka kohteeseen Puola