Fajã de Santo Amaro

20.6.2019 - 21.6.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Azoris Faial Garden – Resort Hotel, Aldeia da Fonte Hotel sekä Hotel Horta ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Fajã de Santo Amaro perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Fajã de Santo Amaro klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Fajã de Santo Amaro

alkaen 99 €
alkaen 105 €

UKK

Edullisin kuukausi on joulukuu, jonka keskiarvohinta on 56 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Fajã de Santo Amarossa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 84 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille kesäkuussa viime vuonna oli 61 € per yö. Tämä on 6 % edullisempi kuin keskiarvohinta 66 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Fajã de Santo Amaro lähin lentokenttä on San Jorge (SJZ) (0,78 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Pico (26,88 km) Graciosa (48,87 km) Horta (50,50 km)

Suunnittele matka kohteeseen Portugali