Hotan

19.11.2019 - 20.11.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Yudu Hotel, Hotan Xiyu Hotel sekä Huayu International Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Hotan perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Hotan klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Hotan

alkaen 16 €
alkaen 23 €
alkaen 23 €

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 37 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Hotanssa yöpymiseen on lokakuu, jonka keskiarvohinta 56 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 47 € per yö. Tämä on 4 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 45 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Hotan odotettu keskilämpötila kuukautena marraskuu on 6,1 °C/42,9 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 31,9 °C/89,4 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −8,5 °C/16,7 °F.
Kohteen Hotan lähin lentokenttä on Hotan (HTN) (9,74 km).

Suunnittele matka kohteeseen Kiina

Paikassa Hotan ja sen lähellä