Hotan

25.7.2019 - 26.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Yudu Hotel, Wenzhou Hotel sekä Jade Culture Theme Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Hotan perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Hotan klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Hotan

alkaen 16 €
alkaen 22 €
alkaen 22 €

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 35 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Hotanssa yöpymiseen on lokakuu, jonka keskiarvohinta 48 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 44 € per yö. Tämä on 3 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 43 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Hotan odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 25,9 °C/78,5 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 31,9 °C/89,4 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −8,5 °C/16,7 °F.
Kohteen Hotan lähin lentokenttä on Hotan (HTN) (9,74 km).

Suunnittele matka kohteeseen Kiina