Aba/Hongyuan

28.10.2019 - 29.10.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? UP IN THE Wind, Yunyi Hotel sekä Youmu Shiguang Holiday Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Aba/Hongyuan perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Aba/Hongyuan klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Aba/Hongyuan

alkaen 49 €

UKK

Edullisin kuukausi on syyskuu, jonka keskiarvohinta on 26 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Aba/Hongyuanssa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 51 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille lokakuussa viime vuonna oli 35 € per yö. Tämä on 1 % edullisempi kuin keskiarvohinta 36 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Aba/Hongyuan lähin lentokenttä on Aba/Hongyuan (AHJ) (24,99 km).

Suunnittele matka kohteeseen Kiina