Aba/Hongyuan

16.6.2019 - 17.6.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Juju Ningma Hotel, Yunyi Hotel sekä Youmu Shiguang Holiday Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Aba/Hongyuan perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Aba/Hongyuan klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Aba/Hongyuan

alkaen 17 €

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 26 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Aba/Hongyuanssa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 52 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta kesäkuussa viime vuonna oli 34 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Aba/Hongyuan lähin lentokenttä on Aba/Hongyuan (AHJ) (24,99 km).

Suunnittele matka kohteeseen Kiina