Chibougamau

16.6.2019 - 17.6.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Marina Chibougamau, Gîte de la Rivière sekä Relais Lac Caché ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Chibougamau perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Chibougamau klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 65 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Chibougamaussa yöpymiseen on toukokuu, jonka keskiarvohinta 81 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille kesäkuussa viime vuonna oli 67 € per yö. Tämä on 12 % edullisempi kuin keskiarvohinta 76 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Chibougamau odotettu keskilämpötila kuukautena kesäkuu on 14,5 °C/58,1 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 23,1 °C/73,6 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −24,7 °C/−12,5 °F.
Kohteen Chibougamau lähin lentokenttä on Chibougamau (YMT) (18,81 km).

Suunnittele matka kohteeseen Kanada

Paikassa Chibougamau ja sen lähellä