Chibougamau

28.10.2019 - 29.10.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Marina Chibougamau, Gîte de la Rivière sekä Relais Lac Caché ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Chibougamau perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Chibougamau klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

UKK

Edullisin kuukausi on joulukuu, jonka keskiarvohinta on 77 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Chibougamaussa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 109 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille lokakuussa viime vuonna oli 70 € per yö. Tämä on 18 % edullisempi kuin keskiarvohinta 83 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Chibougamau odotettu keskilämpötila kuukautena lokakuu on 3,7 °C/38,7 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 23,1 °C/73,6 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −24,7 °C/−12,5 °F.
Kohteen Chibougamau lähin lentokenttä on Chibougamau (YMT) (18,81 km).

Suunnittele matka kohteeseen Kanada

Paikassa Chibougamau ja sen lähellä