Tokio

25.11.2019 - 26.11.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? The Royal Park Hotel Tokyo Shiodome, Dormy Inn Premium Tokyo Kodenmacho sekä Sotetsu Fresa Inn Nihombashi-Kayabacho ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Tokio perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Tokio klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Tokio

alkaen 102 €
alkaen 212 €
alkaen 469 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Tokio?

9,8
Herkuttelijat
7,7
Historian harrastajat
7,4
Seikkailumatkailijat
6,7
Perhematkailijat
6,7
Reppureissaajat
Jäsenten arvostelut (807)
Mary Ann Schwindt
Mary Ann Schwindt
18.4.2019

Rakastin kokemustani Japanissa, toivon, että voisin palata takaisin! Pienet, mutta kodikkaat elämän täynnä kujat, puistojen hiljaisuus ja avulias ja vieraanvaraiset ihmiset olivat kaikki syitä, joiden vuoksi rakastuin maahan. Älä pelkää lähteä kaupungin ulkopuolelle ja katsoa pieniä viehätystaskuja Japanissa!

Sandra Guerra
Sandra Guerra
18.11.2019

Es un lugar hermoso que parece nunca terminas de ver, desearía volver pronto

Alex Hess
Alex Hess
9.11.2019

I loved it. Technologically advanced but still old fashioned at the same time. Many things to see and experience and there is something for everyone. Old temples and shrine, a little bit of history and many shopping places. There are themed restaurants and cafes, modern world cousin and traditional japanese (far more than just sushi).

Tiffany Gonzalez
Tiffany Gonzalez
5.11.2019

The most amazing country I have seen so far. It is a pure and spiritual place that feeds your soul in the most amazing way.

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 105 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Tokiossa yöpymiseen on toukokuu, jonka keskiarvohinta 160 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 140 € per yö. Tämä on 3 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 136 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Tokio odotettu keskilämpötila kuukautena marraskuu on 11,5 °C/52,7 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 31,9 °C/89,4 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −1,0 °C/30,2 °F.
Kohteen Tokio lähin lentokenttä on Tokio Haneda (HND) (16,53 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Tokio Narita (63,67 km)

Suunnittele matka kohteeseen Japani