Memanbetsu

17.6.2019 - 18.6.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Super Hotel Kitami, Lake Saroma Tsuruga Resort sekä Kitami Pierson Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Memanbetsu perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Memanbetsu klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Memanbetsu

alkaen 100 €
alkaen 398 €

UKK

Edullisin kuukausi on lokakuu, jonka keskiarvohinta on 45 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Memanbetsussa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 81 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille kesäkuussa viime vuonna oli 59 € per yö. Tämä on 8 % edullisempi kuin keskiarvohinta 65 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Memanbetsu lähin lentokenttä on Memanbetsu (MMB) (0,96 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Nakashibetsu (74,10 km) Monbetsu (74,73 km)

Suunnittele matka kohteeseen Japani