Catarman

24.7.2019 - 25.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Fly Stay Save + Avaa hotellien erikoistarjouksia, kun varaat lentosi kauttamme. Jipii!
Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Langtaran Grove White Beach Resort, SaSa Pension House sekä Town Center, Ocean Front View! Free Breakfast! ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Catarman perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Catarman klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Catarman

alkaen 29 €
alkaen 37 €

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 22 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Catarmanssa yöpymiseen on lokakuu, jonka keskiarvohinta 33 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 27 € per yö. Tämä on 5 % edullisempi kuin keskiarvohinta 29 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Catarman lähin lentokenttä on Catarman (CRM) (6,06 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Calbayog (48,21 km)

Suunnittele matka kohteeseen Filippiinit