Catarman

24.4.2019 - 25.4.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Langtaran Grove White Beach Resort, SaSa Pension House sekä Birmingham Allen ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Catarman perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Catarman klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 23 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Catarmanssa yöpymiseen on lokakuu, jonka keskiarvohinta 35 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta huhtikuussa viime vuonna oli 28 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Catarman lähin lentokenttä on Catarman (CRM) (6,06 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Calbayog (48,21 km)

Suunnittele matka kohteeseen Filippiinit