Aksum

25.11.2019 - 26.11.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Armah Hotel, Nyala Hotel sekä Hotel Delina ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Aksum perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Aksum klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

UKK

Edullisin kuukausi on joulukuu, jonka keskiarvohinta on 16 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Aksumssa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 50 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 16 € per yö. Tämä on 34 % edullisempi kuin keskiarvohinta 22 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Aksum odotettu keskilämpötila kuukautena marraskuu on 12,0 °C/53,6 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä syyskuu, jonka keskilämpötila on 17,6 °C/63,7 °F. Viilein kuukausi on joulukuu, jonka keskilämpötila on 8,3 °C/46,9 °F.
Kohteen Aksum lähin lentokenttä on Axum (AXU) (0,99 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Indaselassie (48,15 km)

Suunnittele matka kohteeseen Etiopia

Paikassa Aksum ja sen lähellä