Hoedspruit

19.3.2019 - 20.3.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? NYANI LODGE, Blyde wildlife estate 106 sekä The Belgium Inn ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Hoedspruit perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Hoedspruit klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Hoedspruit

alkaen 104 €
alkaen 197 €
alkaen 1 038 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Hoedspruit?

9,8
Seikkailumatkailijat
9,8
Ulkoilmaihmiset
9,8
Reppureissaajat
Jäsenten arvostelut (4)
Sophie  Cepek
Sophie Cepek
22.2.2019

I had a wonderful time here. Stayed for 6 weeks volunteering at Moholoholo wildlife centre totally worth every penny truly a once in a lifetime experience. Lovely treatment from staff and team members. Highly recommend!

Wynand Meyer
Wynand MeyerPretoria
6.1.2017

This rehab centre gives more insight about animals, and how they work to rehabilitate animals back into the wild, and how they care for those who has been injured of our neglect.

PhotosofAfrica Join
PhotosofAfrica JoinHoedspruit
6.1.2017

www.photosofafrica.com

InstantKimmi
InstantKimmiJohannesburg
28.10.2011

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 79 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Hoedspruitssa yöpymiseen on tammikuu, jonka keskiarvohinta 110 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille maaliskuussa viime vuonna oli 91 € per yö. Tämä on 3 % edullisempi kuin keskiarvohinta 95 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.

Suunnittele matka kohteeseen Etelä-Afrikka