Vertaa hotelleja kohteessa Barcelona ja säästä

Pahoittelemme, Emme tue yli 30 yön vierailuja.

Etsi kartaltamme parhaat hotellit kaupungissa Barcelona

Etsi kartaltamme hotelleja kaupungin Barcelona alueelta tai nähtävyyksiä, joissa haluat käydä.

Parhaat hotellit kohteessa Barcelona. Lue arvostelut

Voit olla varma, että varaamasi hotelli on täydellinen. Lue arvosteluja todellisilta asiakkailta ennen varaamista.

Näytä lisää hotelleja

Hotellit paikkakunnalla: Barcelona

Vilkas, värikäs ja täynnä elämää! Barcelona on ihanteellinen lomakohde niille, jotka haluavat nähtävyyksiä, kulttuuria ja kokemuksia, mutta myös lämpöä, rantoja ja vaikkapa patikointia. Majoitusvaihtoehdot vaihtelevat rantabulevardin alueelta keskustan sykkeeseen.

Port Vell vai Gaudin museo: Nähtävyyksiä hakeville

Barcelonan La Ramblas -katu on ehdottomasti suosituin majoituspaikka niille, jotka haluavat olla keskellä kaikkea ja lähellä nähtävyyksiä. Monille La Ramblas toimii myös kiintopisteenä keskustan hahmottamiselle – jos sattuu eksymään! Placa de Catalynian aukion ympäristö ja Barri Gotic -kaupunginosa sijaitsevat samalla seudulla.

Hauskanpitoa yhdessä: Perhematkailijat

Perhematkailijoiden kannattaa katsoa majoitusvaihtoehtoa esimerkiksi Eixamplen alueelta. Se on arkkitehtuuriltaan erittäin viehättävää seutua, josta liikenneyhteydet toimivat ympäri kaupunkia. Alueella sijaitsee Barcelona Nord -bussiasema. Eixample on myös ihanan rauhallinen kaupunginosa iltaisin.

Hostelli vai halpishotelli: Budjettimatkaajat

Barri Goticin kaupunginosa on budjettimatkaajien suosiossa. Sen sokkeloisten, mutta rauhallisten kujien varsilta löytyy monia edullisia hostelleja. Barcelonassa on paljon hinnoiltaan neuvoteltavissa olevia majoituspaikkoja, mutta matkailijan kannattaa olla tarkkana, ettei ajaudu vahingossa epämääräisemmille alueille.

Käytännöllisyys ennen kaikkea: Työmatkaajat

Barcelonasta löytyy paljon korkealuokkaisia business- ja konferenssihotelleja, joiden sijainti vaihtelee suuresti. Jos kyse on vain yhden tai kahden päivän matkasta, kannattaa pysytellä La Ramblasin, Palaca de Catalynian tai El Ravalin seuduilla. Jos haluaa ehtiä nauttimaan merimaisemista, voi hotelli löytyä vaikkapa ”Olympiakylästä” läheltä rantaa.

Keskustan sykkeessä: Yöeläjät ja shoppailijat

La Ramblas -bulevardin ympäristö on ainakin turistien suosiossa ilta-aikaan. La Riberan alue on suosittua aluetta live-musiikin ystäville, ja Barcelonetan ranta-alueella illanvietto voi venähtää pidempäänkin. Shoppailun ystävien kannattaa ensisijaisesti pysytellä La Ramblasin ja Placa de Catalynian liepeillä.

5 tähden hotellit: Luksusta vaativat

Eixamplen ja Gracian kaupunginosat ovat Barcelonan eleganteimmat. Eixample muistuttaa Pariisia arkkitehtuuriltaan, ja se on myös sopivan rauhallinen alue, vaikka läheltä löytyykin korkeatasoisia ravintoloita. Gracia tunnetaan taiteilijoiden suosimana asuinalueena, ja sieltä löytyy myös erittäin kauniita ja arvokkaita hotelleja.