Nosara Beach

16.6.2019 - 17.6.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Cafe de Paris B&B, Casa Rosada Nosara sekä Nosarananda ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Nosara Beach perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Nosara Beach klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Nosara Beach

alkaen 99 €
alkaen 144 €

UKK

Edullisin kuukausi on lokakuu, jonka keskiarvohinta on 71 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Nosara Beachssa yöpymiseen on helmikuu, jonka keskiarvohinta 112 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille kesäkuussa viime vuonna oli 86 € per yö. Tämä on 1 % edullisempi kuin keskiarvohinta 88 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Nosara Beach lähin lentokenttä on Nosara Beach (NOB) (0,83 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Tamarindo (41,08 km) Liberia (68,31 km) Tambor (74,75 km)

Suunnittele matka kohteeseen Costa Rica