Búzios

19.11.2019 - 20.11.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Htl Terra Sol, Flats Paguru sekä Geribá Búzios Pousada ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Búzios perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Búzios klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Búzios

alkaen 37 €
alkaen 118 €

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 49 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Búziosssa yöpymiseen on tammikuu, jonka keskiarvohinta 86 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 44 € per yö. Tämä on 43 % edullisempi kuin keskiarvohinta 64 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Búzios lähin lentokenttä on Búzios (BZC) (5,28 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Cabo Frio (23,75 km) Macaé (48,70 km)

Suunnittele matka kohteeseen Brasilia