Bryssel

18.6.2019 - 19.6.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Thon Hotel Brussels City Centre, B-aparthotel Grand Place sekä Hotel The Augustin ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Bryssel perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Bryssel klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Bryssel

alkaen 321 €
alkaen 399 €
alkaen 474 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Bryssel?

9,8
Yöelämän ystävät
9,1
Herkuttelijat
9,0
Historian harrastajat
8,1
Perhematkailijat
8,1
Ulkoilmaihmiset
Jäsenten arvostelut (275)
Paolo Ibarra
Paolo IbarraSingapore
10.12.2017

Pidän tästä kaupungista. Menin sinne viikonlopun matkalle ja halusin, että voisin jäädä pidempään. Oli niin paljon nähtävää ja koettavaa. Ruoka oli suuri, ihmiset olivat ystävällisiä, ja yöelämä oli hauskaa. Olen kokeillut joitakin niiden oluita, vohveleita ja ilmeisesti suklaata. Jos olen lähellä Belgiaa, voisin kiertää jälleen toisen käyntiin.

Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
22.9.2017

Pidin Brysselistä monista syistä. Se on elintärkeä kaupunki eikä museokappale, joka on mielestäni aina suuri plus. Ihmiset ovat tyylikkäitä, kohteliaita ja vaatimattomia. Vaikka ne eivät tuntuu aluksi ystävällisiltä, ne eivät myöskään ole hämärät ja avautuvat nopeasti. Kuten monet opaskirjat kuvaavat sitä, Bryssel on keskiaikaisen ja modernin mishmash, jolla on komea neliö Grand Placein muodossa ja joka on vastapäätä nykyaikaista EU: n pääkaupunkiseudua. Olut ja suklaa täyttävät laskunsa ja paikallinen keittiö on monipuolinen ja runsas. Haluan ehdottomasti vierailla.

Daniela Cruz
Daniela Cruz
28.2.2019

Excelente destino! Lleno de plazas y esculturas! Mucha historia!! El chocolate

Kalee Fambrough
Kalee FambroughMiami
30.12.2017

I can’t recommend Brussels enough! It is a foodie paradise! So many yummy things to try like the waffles, frites and assorted beers! Definitely recommend!

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 87 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Brysselssa yöpymiseen on lokakuu, jonka keskiarvohinta 128 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille kesäkuussa viime vuonna oli 104 € per yö. Tämä on 8 % edullisempi kuin keskiarvohinta 113 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Bryssel odotettu keskilämpötila kuukautena kesäkuu on 16,2 °C/61,2 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 23,2 °C/73,8 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 1,3 °C/34,3 °F.
Kohteen Bryssel lähin lentokenttä on Bryssel kans.väl. (BRU) (11,51 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Antwerpen Deurne (38,52 km) Bryssel S. Charleroi (44,08 km)

Suunnittele matka kohteeseen Belgia