Merimbula

19.6.2019 - 20.6.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Quays 6, Cilento sekä Baywatch Apartments Merimbula ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Merimbula perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Merimbula klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Merimbula

alkaen 86 €
alkaen 158 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Merimbula?

9,8
Hengellisyyden etsijät
7,5
Ulkoilmaihmiset
7,5
Herkuttelijat
7,4
Perhematkailijat
Jäsenten arvostelut (3)
Simba
SimbaMelbourne
4.9.2015

Great for fresh produce and tasty quality food. Really clean and wonderful beaches, especially great if you can find one of the more private beaches. If you're into the spiritual side of things I definitely suggest going to the shop Abraxas as they have awesome things there.

Elena Gordon
Elena GordonMelbourne
6.1.2017

its the best place to holiday or invest in a cottage by the sea the beaches and scenery are out of this world you can visit so many surrounding areas like eden pambula just to name a few and all towns have a history of there own to be told

J Henderson
J HendersonSydney
6.1.2017

Not on the main Highway so is not burdened by truck traffic mad if you dont go for seafood

UKK

Edullisin kuukausi on toukokuu, jonka keskiarvohinta on 75 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Merimbulassa yöpymiseen on tammikuu, jonka keskiarvohinta 133 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille kesäkuussa viime vuonna oli 83 € per yö. Tämä on 9 % edullisempi kuin keskiarvohinta 92 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Merimbula odotettu keskilämpötila kuukautena kesäkuu on 12,6 °C/54,7 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä helmikuu, jonka keskilämpötila on 21,2 °C/70,2 °F. Viilein kuukausi on heinäkuu, jonka keskilämpötila on 9,5 °C/49,1 °F.
Kohteen Merimbula lähin lentokenttä on Merimbula (MIM) (2,57 km).

Suunnittele matka kohteeseen Australia