Amsterdam

19.4.2019 - 20.4.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? citizenM Amsterdam South, Courtyard Amsterdam Arena Atlas sekä Hotel Okura Amsterdam – The Leading Hotels of the World ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Amsterdam perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Amsterdam klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Amsterdam

alkaen 245 €
alkaen 294 €
alkaen 482 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Amsterdam?

9,8
Yöelämän ystävät
7,9
Historian harrastajat
7,8
Seikkailumatkailijat
7,7
Taiteen ja designin ystävät
7,6
Herkuttelijat
Jäsenten arvostelut (958)
Madeleine Lam
Madeleine Lam
6.1.2017

Beauitful windmills

Ale  Mont
Ale Mont
1.4.2019

Destino perfeito para ir com amigos, família ou sozinho. Importante estar aberto a novas experiências e com a mente livre de preconceitos. Conheci pessoas maravilhosas e me diverti o tempo todo. Sensação de liberdade e bem estar, lugar que abraça e não te solta.

Luisa Santaniello
Luisa Santaniello
15.3.2019

Amsterdam è assurda, spazi immensi, cibo ovunque, le persone sono tutte molto affabili. A parte il tempo spesso grigio (si parla del mese di gennaio) non faceva così tanto freddo!

Carla Sanny
Carla Sanny
2.3.2019

E meraviglioso, quei canali sono così romantici, ci sono musei da visitare, e vivibile, accogliente, anche gli olandesi sono accoglienti.

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 120 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Amsterdamssa yöpymiseen on kesäkuu, jonka keskiarvohinta 261 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille huhtikuussa viime vuonna oli 173 € per yö. Tämä on 1 % edullisempi kuin keskiarvohinta 176 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Amsterdam odotettu keskilämpötila kuukautena huhtikuu on 8,7 °C/47,7 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 20,2 °C/68,4 °F. Viilein kuukausi on joulukuu, jonka keskilämpötila on 1,0 °C/33,8 °F.
Kohteen Amsterdam lähin lentokenttä on Amsterdam Schiphol (AMS) (11,04 km).Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Rotterdam (55,16 km)

Suunnittele matka kohteeseen Alankomaat