Tamky

8.4.2020 - 9.4.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Muong Thanh Grand Quang Nam, Le Domaine De Tam Hai Resort sekä Ban Thach Riverside Hotel & Resort ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Tamky perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Tamky klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Tamky

alkaen 24 €
alkaen 32 €

UKK

Edullisin kuukausi on helmikuu, jonka keskiarvohinta on 19 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Tamkyssa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 137 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille huhtikuussa viime vuonna oli 24 € per yö. Tämä on 43 % edullisempi kuin keskiarvohinta 35 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Tamky lähin lentokenttä on Tam Kỳ (VCL) (29,93 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Đà Nẵng (59,42 km)

Suunnittele matka kohteeseen Vietnam