Cao Bằng

23.7.2019 - 24.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Fly Stay Save + Avaa hotellien erikoistarjouksia, kun varaat lentosi kauttamme. Jipii!
Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Mr. Kim's Homestay, Nha nghi Gio Moi sekä Classique Homestay ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Cao Bằng perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Cao Bằng klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Cao Bằng

alkaen 11 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Cao Bằng?

9,8
Vihreät matkailijat
9,8
Reppureissaajat
9,8
Ulkoilmaihmiset
7,4
Seikkailumatkailijat
Jäsenten arvostelut (3)
ClaudioSe
ClaudioSeMilano
14.4.2018

Cao Bang is a bigger city than I expected. It is the base to visit Pac Bo cave and Back Gio Waterfall, both at the border with China, and it has enough things to do to spend at least an extra day

Trang Nguyễn Thị Huyền
Trang Nguyễn Thị HuyềnHanoi
6.1.2017

I live here, where i was born

Sơn Hoàng
Sơn Hoàngtp. Thái Nguyên
6.1.2017

I was born and raised here !

UKK

Kohteessa Cao Bằng odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 29,0 °C/84,1 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 33,2 °C/91,8 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 11,0 °C/51,8 °F.

Suunnittele matka kohteeseen Vietnam