Krasnojarsk

25.7.2019 - 26.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel Krasnoyarsk, Variant Hotel sekä Ibis Krasnoyarsk Center ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Krasnojarsk perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Krasnojarsk klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Krasnojarsk

alkaen 49 €
alkaen 57 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Krasnojarsk?

9,8
Ulkoilmaihmiset
9,8
Seikkailumatkailijat
9,8
Reppureissaajat
9,8
Historian harrastajat
Jäsenten arvostelut (9)
Deborah
DeborahKuala Lumpur
15.9.2015

A vibrant city with a lot more to do than guidebooks tell you. There are museums, parks, beaches to go too and there is no lack of restaurants to dine at. The people at Krasnoyarsk are particularly friendly. If you choose to stop here, you have to make a stop at Stolby Nature Reserve for a day trip of hiking.

Elen Denkina
Elen DenkinaNovosibirsk
13.3.2013

Today Krasnoyarsk - the largest industrial and cultural center of Eastern Siberia, an administrative center of huge edge, on 4 000 km stretched from the North to the south on coast of Yenisei. Krasnoyarsk Columns – a surprising corner of the nature in the center of Siberia.

Елена Г.
Елена Г.
9.6.2019

arti
arti
6.1.2017

.....

UKK

Edullisin kuukausi on syyskuu, jonka keskiarvohinta on 23 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Krasnojarskssa yöpymiseen on maaliskuu, jonka keskiarvohinta 31 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 24 € per yö. Tämä on 10 % edullisempi kuin keskiarvohinta 27 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Krasnojarsk odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 18,7 °C/65,6 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 24,8 °C/76,6 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −23,1 °C/−9,6 °F.
Kohteen Krasnojarsk lähin lentokenttä on Krasnojarsk (KJA) (29,01 km).

Suunnittele matka kohteeseen Venäjä