Elista

27.8.2019 - 28.8.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel Mega sekä Hotel Belyy Lotos ovat parhaiten arvosteltuja hotelleja kohteessa Elista perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Elista klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

UKK

Edullisin kuukausi on huhtikuu, jonka keskiarvohinta on 15 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Elistassa yöpymiseen on kesäkuu, jonka keskiarvohinta 26 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille elokuussa viime vuonna oli 25 € per yö. Tämä on 8 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 23 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Elista odotettu keskilämpötila kuukautena elokuu on 22,9 °C/73,2 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 31,3 °C/88,3 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −6,6 °C/20,1 °F.
Kohteen Elista lähin lentokenttä on Elista (ESL) (8,22 km).

Suunnittele matka kohteeseen Venäjä

Paikassa Elista ja sen lähellä