Elista

14.12.2019 - 15.12.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Bike Post Motel, City Chess Hotel sekä Hotel Mega ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Elista perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Elista klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 17 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Elistassa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 46 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille joulukuussa viime vuonna oli 27 € per yö. Tämä on 8 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 25 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Elista odotettu keskilämpötila kuukautena joulukuu on −2,5 °C/27,5 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 31,3 °C/88,3 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −6,6 °C/20,1 °F.
Kohteen Elista lähin lentokenttä on Elista (ESL) (8,22 km).

Suunnittele matka kohteeseen Venäjä

Paikassa Elista ja sen lähellä