Belgorod

20.10.2019 - 21.10.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Amaks Congress Hotel Belgorod, Alpika Hotel sekä Park-Hotel Europe ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Belgorod perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Belgorod klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Belgorod

alkaen 32 €
alkaen 53 €
alkaen 86 €

UKK

Edullisin kuukausi on lokakuu, jonka keskiarvohinta on 26 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Belgorodssa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 46 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille lokakuussa viime vuonna oli 30 € per yö. Tämä on 5 % edullisempi kuin keskiarvohinta 32 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Belgorod odotettu keskilämpötila kuukautena lokakuu on 6,9 °C/44,4 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 23,3 °C/73,9 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −10,1 °C/13,8 °F.
Kohteen Belgorod lähin lentokenttä on Belgorod (EGO) (4,92 km).

Suunnittele matka kohteeseen Venäjä