Elazig

19.5.2019 - 20.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Akgun Elazig Hotel, Doubletree By Hilton Hotel Elazig sekä Ramada Elazig ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Elazig perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Elazig klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Elazig

alkaen 31 €
alkaen 31 €

UKK

Edullisin kuukausi on helmikuu, jonka keskiarvohinta on 22 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Elazigssa yöpymiseen on kesäkuu, jonka keskiarvohinta 36 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille toukokuussa viime vuonna oli 32 € per yö. Tämä on 4 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 31 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Elazig odotettu keskilämpötila kuukautena toukokuu on 17,0 °C/62,6 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 36,0 °C/96,8 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −5,0 °C/23,0 °F.
Kohteen Elazig lähin lentokenttä on Elazığ (EZS) (9,69 km).

Suunnittele matka kohteeseen Turkki