Dar es Salaam

15.12.2019 - 16.12.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Doubletree By Hilton Hotel Dar Es Salaam - Oyster Bay, Sea Cliff Hotel sekä Golden Tulip Dar Es Salaam City Center Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Dar es Salaam perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Dar es Salaam klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Dar es Salaam

alkaen 53 €
alkaen 83 €
alkaen 188 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Dar es Salaam?

9,8
Seikkailumatkailijat
7,1
Reppureissaajat
6,7
Ulkoilmaihmiset
6,6
Liikematkailijat
6,5
Herkuttelijat
Jäsenten arvostelut (33)
Mohammed Abdessalem Boubekri
Mohammed Abdessalem BoubekriOran
19.5.2017

Dar es Salam is super cheap and the people are so nice. I strongly recommend you to hike through Kilimanjaro; the highest peak in Africa and check out the downtown.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
20.8.2014

not the capital but the buissiness center of Zanzania, so it is busy, loud, but intresting colorful you can send easy some days

Siam Maksud
Siam Maksud
15.7.2014

The city has many things to offer. But most charming fact is its people. Really they are very good

Chicken Hut
Chicken HutDar es Salaam
28.11.2013

Warm people, Culture,Clean Beaches , party all night, Good security,peaceful land. The education level really need to be worked to ease Communication

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 55 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Dar es Salaamssa yöpymiseen on marraskuu, jonka keskiarvohinta 138 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille joulukuussa viime vuonna oli 62 € per yö. Tämä on 9 % edullisempi kuin keskiarvohinta 68 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Dar es Salaam odotettu keskilämpötila kuukautena joulukuu on 22,4 °C/72,2 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä joulukuu, jonka keskilämpötila on 25,7 °C/78,3 °F. Viilein kuukausi on syyskuu, jonka keskilämpötila on 16,1 °C/61,0 °F.
Kohteen Dar es Salaam lähin lentokenttä on Dar Es Salaam (DAR) (9,48 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Sansibar (67,34 km)

Suunnittele matka kohteeseen Tansania