Maarianhamina

30.1.2020 - 31.1.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel Arkipelag, Park Alandia Hotel sekä Hotel Pommern ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Maarianhamina perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Maarianhamina klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Maarianhamina

alkaen 99 €
alkaen 220 €
alkaen 424 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Maarianhamina?

Jäsenten arvostelut (5)
Rachel S
Rachel SBerliini
6.3.2013

The scenic capital of the Åland Islands, this is a great place to bike around in the summer and hop to other, nearby islands on the archipelago.

Cecilia Rönnblad
Cecilia RönnbladTammisaari
6.1.2017

If you enjoy beach volleyball, fun, hot people and parties then Paf Open is a must.

Franziska
FranziskaEmmenmatt
21.8.2011

Juha Luukka
Juha LuukkaHaapajärvi
9.11.2012

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 90 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Maarianhaminassa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 121 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta tammikuussa viime vuonna oli 104 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Maarianhamina odotettu keskilämpötila kuukautena tammikuu on 0,4 °C/32,7 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 18,1 °C/64,6 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −2,6 °C/27,3 °F.
Kohteen Maarianhamina lähin lentokenttä on Maarianhamina (MHQ) (4,91 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi

Paikassa Maarianhamina ja sen lähellä