Maarianhamina

31.8.2019 - 1.9.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel Savoy, Djurviks Gästgård sekä Hotel Pommern ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Maarianhamina perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Maarianhamina klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Maarianhamina

alkaen 86 €
alkaen 150 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Maarianhamina?

Jäsenten arvostelut (5)
Rachel S
Rachel SBerliini
6.3.2013

The scenic capital of the Åland Islands, this is a great place to bike around in the summer and hop to other, nearby islands on the archipelago.

Cecilia Rönnblad
Cecilia RönnbladTammisaari
6.1.2017

If you enjoy beach volleyball, fun, hot people and parties then Paf Open is a must.

Franziska
FranziskaEmmenmatt
21.8.2011

Juha Luukka
Juha LuukkaHaapajärvi
9.11.2012

UKK

Edullisin kuukausi on syyskuu, jonka keskiarvohinta on 80 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Maarianhaminassa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 113 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille elokuussa viime vuonna oli 97 € per yö. Tämä on 1 % edullisempi kuin keskiarvohinta 99 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Maarianhamina odotettu keskilämpötila kuukautena elokuu on 16,7 °C/62,1 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 18,1 °C/64,6 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −2,6 °C/27,3 °F.
Kohteen Maarianhamina lähin lentokenttä on Maarianhamina (MHQ) (4,91 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi