Kokkola

15.12.2019 - 16.12.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Botnia Hotel & Restaurant, Hotel Nukkumatti sekä Finlandia Hotel Seurahuone ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Kokkola perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Kokkola klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Kokkola

alkaen 81 €
alkaen 87 €
alkaen 97 €

UKK

Edullisin kuukausi on huhtikuu, jonka keskiarvohinta on 91 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Kokkolassa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 126 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille joulukuussa viime vuonna oli 99 € per yö. Tämä on 1 % edullisempi kuin keskiarvohinta 101 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Kokkola lähin lentokenttä on Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy (KOK) (13,20 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi

Paikassa Kokkola ja sen lähellä