Upolu

24.5.2019 - 25.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Amau Apartments, Apaula Stay-Inn B&B sekä Oceanfiks Mountain Bungalows ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Upolu perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Upolu klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Upolu

alkaen 67 €
alkaen 153 €
alkaen 56 €

UKK

Kohteessa Upolu odotettu keskilämpötila kuukautena toukokuu on 23,8 °C/74,8 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä huhtikuu, jonka keskilämpötila on 28,6 °C/83,5 °F. Viilein kuukausi on heinäkuu, jonka keskilämpötila on 19,5 °C/67,1 °F.
Kohteen Upolu lähin lentokenttä on Apia Fagali I (FGI) (9,48 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Apia Faleolo (28,55 km)

Suunnittele matka kohteeseen