Bastia - Korsika

26.10.2019 - 27.10.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel Riviera, Hotel Port Toga sekä Hotel Univers ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Bastia - Korsika perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Bastia - Korsika klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Bastia - Korsika

alkaen 80 €
alkaen 164 €

UKK

Edullisin kuukausi on joulukuu, jonka keskiarvohinta on 67 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Bastia - Korsikassa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 149 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille lokakuussa viime vuonna oli 82 € per yö. Tämä on 17 % edullisempi kuin keskiarvohinta 97 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Bastia - Korsika lähin lentokenttä on Bastia (BIA) (16,72 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Calvi (57,14 km)

Suunnittele matka kohteeseen Ranska