Doha

22.5.2019 - 23.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Warwick Doha, Best Western Plus Doha sekä Doubletree By Hilton Hotel Doha - Old Town ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Doha perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Doha klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Doha

alkaen 51 €
alkaen 51 €
alkaen 131 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Doha?

9,8
Luksusmatkailijat
8,7
Perhematkailijat
8,3
Herkuttelijat
7,5
Seikkailumatkailijat
7,5
Ulkoilmaihmiset
Jäsenten arvostelut (93)
Margarita  Duque
Margarita Duque
27.1.2019

Un lugar mágico, donde vives experiencia llenas de cultura, arquitectura y gastronomía

Elhadj Mamadou Alpha  Balde
Elhadj Mamadou Alpha Balde
14.1.2019

We are a business couple and we want to get the budget !!! Got very big project in emergency inshallah

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
29.5.2017

Doha is a new and very modern city, but still feels infused with rich history. The smallest touches are easy to overlook but are amazing once you notice them - such as the multi-colored street lights that light up in different colors at night, and if you look closely are inscribed with the words of the national anthem!

Eduardo Sasso
Eduardo SassoSanta Cruz
14.10.2016

A super modern Muslim city with lots of western influences in the middle of the desert. The downtown area is full of brand new skyscrapers overlooking the Persian gulf.

UKK

Edullisin kuukausi on toukokuu, jonka keskiarvohinta on 59 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Dohassa yöpymiseen on huhtikuu, jonka keskiarvohinta 73 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille toukokuussa viime vuonna oli 64 € per yö. Tämä on 4 % edullisempi kuin keskiarvohinta 67 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Doha odotettu keskilämpötila kuukautena toukokuu on 33,0 °C/91,3 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 42,1 °C/107,8 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 13,8 °C/56,8 °F.
Kohteen Doha lähin lentokenttä on Hamadin kansainvälinen lentokenttä (DOH) (8,64 km).

Suunnittele matka kohteeseen Qatar