Madang

20.11.2019 - 21.11.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Comfort Inn Coast Watchers, Nambis Inn sekä Coastwatchers Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Madang perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Madang klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Madang

alkaen 51 €

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 86 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Madangssa yöpymiseen on joulukuu, jonka keskiarvohinta 103 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 101 € per yö. Tämä on 4 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 97 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Madang odotettu keskilämpötila kuukautena marraskuu on 25,7 °C/78,2 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä marraskuu, jonka keskilämpötila on 26,8 °C/80,2 °F. Viilein kuukausi on joulukuu, jonka keskilämpötila on 24,0 °C/75,2 °F.
Kohteen Madang lähin lentokenttä on Madang (MAG) (2,84 km).

Suunnittele matka kohteeseen Papua-Uusi-Guinea

Paikassa Madang ja sen lähellä