Puerto Vallarta

27.11.2019 - 28.11.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Holiday Inn Express Puerto Vallarta, Flamingo Vallarta Hotel & Marina sekä Fiesta Inn Puerto Vallarta Isla ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Puerto Vallarta perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Puerto Vallarta klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Puerto Vallarta

alkaen 50 €
alkaen 108 €
alkaen 128 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Puerto Vallarta?

9,8
Perhematkailijat
9,2
Seikkailumatkailijat
8,6
Ulkoilmaihmiset
8,3
HLBT
8,0
Yöelämän ystävät
Jäsenten arvostelut (141)
Tyson Bramer
Tyson BramerLos Angeles
1.12.2017

Upea meksikolainen kaupunki, jolla on niin paljon tarjottavaa ruoan, ostosmahdollisuuksien ja yöelämän suhteen. Tämä on myös erittäin suvaitsevainen kaupunki LGBTQ-ihmisille, jota suosittelen, jos etsit mukavaa paikkaa Meksikossa.

Anais Tadlaoui
Anais TadlaouiCulver City
14.12.2016

Jos etsit paikallista ja aitoa kokemusta, Puerto Vallarta ei ole sinulle sopiva paikka, koska se on pohjimmiltaan vähemmän kehitetty / hyödynnetty versio Cancunista tai Cabo San Lucasista. Se on enimmäkseen all inclusive -lomakeskuksia yli 60-vuotiaille eläkeläisille ja pienten lasten perheille.

Alan Wright
Alan Wright
8.6.2016

En ole iso rantaloman henkilö, mutta rakastan PV: tä. PUHDAS VESI. Paikalliset ovat joitain ystävällisimmistä ja armollisimmista ihmisistä, joita olen koskaan tavannut. Siellä on paljon muuta kuin aurinkoa. Minulla ei ole vielä ollut huonoa ateriaa. Rakastan trooppista tunnelmaa. Palaan sekunnissa.

Larry  Panigot
Larry Panigot
19.8.2019

Been traveling to PVR several times a year for the last 25 years. It never gets old and always has some new restaurants to explore.

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 89 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Puerto Vallartassa yöpymiseen on tammikuu, jonka keskiarvohinta 133 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 80 € per yö. Tämä on 39 % edullisempi kuin keskiarvohinta 112 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Puerto Vallarta odotettu keskilämpötila kuukautena marraskuu on 20,4 °C/68,7 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä toukokuu, jonka keskilämpötila on 32,4 °C/90,3 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 7,6 °C/45,7 °F.
Kohteen Puerto Vallarta lähin lentokenttä on Puerto Vallarta (PVR) (8,13 km).

Suunnittele matka kohteeseen Meksiko