Casablanca

15.4.2020 - 16.4.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Kenzi Basma, Zitouna Apartment sekä Guest House Morocco ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Casablanca perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Casablanca klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Casablanca

alkaen 41 €
alkaen 61 €
alkaen 102 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Casablanca?

9,8
Perhematkailijat
9,3
Seikkailumatkailijat
7,8
Historian harrastajat
7,8
Yöelämän ystävät
7,7
Liikematkailijat
Jäsenten arvostelut (104)
Eva  Gómez Martin
Eva Gómez Martin
19.6.2019

Place to buy and go to the beach.If you are a woman you cannot go to the beach in a bikini because they kick you out and add you until you leave.In Casablanca there is no protection for tourists

Joann Akazzou
Joann Akazzou
20.2.2019

I loved how busy Casablanca was! there's the beach, tram, souk, and the mall!

mustafa lale
mustafa lale
25.11.2018

a wonderful country everything authentic and beautiful nature nature people pristine beauty all available I would recommend

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
17.9.2017

This has to be one of the exotic cities/countries that we have ever been to. Loved the bazaars and just walking around the streets watching the locals transact business and communicate.

UKK

Edullisin kuukausi on maaliskuu, jonka keskiarvohinta on 69 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Casablancassa yöpymiseen on joulukuu, jonka keskiarvohinta 82 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille huhtikuussa viime vuonna oli 73 € per yö. Tämä on 2 % edullisempi kuin keskiarvohinta 75 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Casablanca odotettu keskilämpötila kuukautena huhtikuu on 16,6 °C/61,8 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 26,4 °C/79,5 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 8,6 °C/47,5 °F.
Kohteen Casablanca lähin lentokenttä on Casablanca Mohamed V. (CMN) (26,87 km).

Suunnittele matka kohteeseen Marokko