Casablanca

25.7.2019 - 26.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Fly Stay Save + Avaa hotellien erikoistarjouksia, kun varaat lentosi kauttamme. Jipii!
Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Minjo Appart, Atlas Almohades Casablanca City Center sekä Imperial Casablanca Hôtel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Casablanca perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Casablanca klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Casablanca

alkaen 45 €
alkaen 54 €
alkaen 110 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Casablanca?

9,8
Seikkailumatkailijat
9,3
Perhematkailijat
7,7
Liikematkailijat
7,1
Historian harrastajat
7,0
Yöelämän ystävät
Jäsenten arvostelut (78)
Eva  Gómez Martin
Eva Gómez Martin
19.6.2019

Lugar para comprar e ir a la playa.Si eres mujer no puedes ir a la playa en bikini porque te echan y te agreden hasta que te marches.En Casablanca no hay protección para los turistas

Joann Akazzou
Joann Akazzou
20.2.2019

I loved how busy Casablanca was! there's the beach, tram, souk, and the mall!

mustafa lale
mustafa lale
25.11.2018

harika bir ulke her sey otantik ve guzel tabiat doga insanlar bozulmamis guzellik hepsi mevcut tavsiye ederim

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
17.9.2017

This has to be one of the exotic cities/countries that we have ever been to. Loved the bazaars and just walking around the streets watching the locals transact business and communicate.

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 59 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Casablancassa yöpymiseen on huhtikuu, jonka keskiarvohinta 73 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 64 € per yö. Tämä on 5 % edullisempi kuin keskiarvohinta 68 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Casablanca odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 23,2 °C/73,8 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 26,4 °C/79,5 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 8,6 °C/47,5 °F.
Kohteen Casablanca lähin lentokenttä on Casablanca Mohamed V. (CMN) (26,87 km).

Suunnittele matka kohteeseen Marokko