Chios

8.4.2020 - 9.4.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Chios Chandris, Agora Residence sekä Erytha Hotel & Resort ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Chios perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Chios klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Chios

alkaen 49 €
alkaen 61 €

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 50 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Chiosssa yöpymiseen on tammikuu, jonka keskiarvohinta 68 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille huhtikuussa viime vuonna oli 55 € per yö. Tämä on 2 % edullisempi kuin keskiarvohinta 57 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Chios lähin lentokenttä on Chios (JKH) (2,13 km).

Suunnittele matka kohteeseen Kreikka