Soul

28.7.2019 - 29.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Fly Stay Save + Avaa hotellien erikoistarjouksia, kun varaat lentosi kauttamme. Jipii!
Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Novotel Ambassador Seoul Doksan, Ramada by Wyndham Seoul Dongdaemun sekä Fraser Place Namdaemun ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Soul perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Soul klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Soul

alkaen 75 €
alkaen 102 €
alkaen 214 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Soul?

9,8
Herkuttelijat
8,0
Yöelämän ystävät
8,0
Seikkailumatkailijat
7,9
Historian harrastajat
7,6
Reppureissaajat
Jäsenten arvostelut (678)
Abbie Dolatre
Abbie Dolatre
11.7.2019

Been to Seoul twice and both experiences left me wanting to come back as soon as I can!

Arjel Dimailig
Arjel Dimailig
10.7.2019

Every place are enjoyable and memorable. I wish to com back again sooner and later. Worth to spent money if you re interested KPOP industry and sightseeing

Amanda  Liew
Amanda Liew
18.6.2019

Loved their food & cold weather. Good place to shop for mask. Hope to go seoul soon

Roxanne San Antonio
Roxanne San Antonio
15.6.2019

It is easy to get around in Seoul due to their organized and very accessible public transportation. You could also make a DIY tour if you plan to visit the popular tourist spots in Gapyeong (Nami, Garden of the Morning Calm and Petite France). The buses are always on time! Overall, you'll never run of activities and places to visit when you're in South Korea.

UKK

Edullisin kuukausi on heinäkuu, jonka keskiarvohinta on 85 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Soulssa yöpymiseen on lokakuu, jonka keskiarvohinta 110 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 89 € per yö. Tämä on 7 % edullisempi kuin keskiarvohinta 96 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Soul odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 25,2 °C/77,3 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 29,7 °C/85,5 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −5,7 °C/21,7 °F.
Kohteen Soul lähin lentokenttä on Soul Gimpo (GMP) (17,07 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Seoul Incheon Int'l (47,76 km)

Suunnittele matka kohteeseen Korea (Etelä-)