Guilin

22.10.2019 - 23.10.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Han Tang Xin Ge Hotel, Rong Hu Hotel sekä Tailian Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Guilin perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Guilin klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Guilin

alkaen 24 €
alkaen 34 €
alkaen 76 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Guilin?

9,8
Ulkoilmaihmiset
9,8
Reppureissaajat
9,8
Seikkailumatkailijat
7,6
Luksusmatkailijat
7,5
Perhematkailijat
Jäsenten arvostelut (58)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
5.8.2017

Guilin is very beautiful with thousands of hills, extraordinary shape, impressive view when on boat cruise through Li Jiang. It is must experience to visit Li Jiang.

Wandering Sober
Wandering SoberAtyrau
9.9.2015

Went on a hot air balloon ride. Easily one of the most beautiful landscapes I have ever seen.

Chris Kompst
Chris KompstVancouver
16.7.2016

I suppose Guilin and it's misty karst peaks is the image that many have of China. Guilin is the place to catch boats up the Li River.

Mel S Wong
Mel S WongSan Francisco
19.6.2014

Guilin was one of the first Chinese tourist cities that opened to the world and more than thirty years year, it is still thriving. Reasons are obvious, unique and beautiful sceneries, tourist friendly attractions, and delicious cuisine. Guilin remains a popular destination for both foreigners and locals today.

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 21 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Guilinssa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 31 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille lokakuussa viime vuonna oli 25 € per yö. Tämä on 8 % edullisempi kuin keskiarvohinta 28 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Guilin odotettu keskilämpötila kuukautena lokakuu on 21,5 °C/70,6 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 32,9 °C/91,2 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 5,1 °C/41,2 °F.
Kohteen Guilin lähin lentokenttä on Guilin (KWL) (25,99 km).

Suunnittele matka kohteeseen Kiina