Dongying

25.9.2019 - 26.9.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Home Inn Plus (Dongying Wanda Plaza), Shangchao Boutique Hotel (Dongying Xingkai Home Furnishing) sekä Super 8 Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Dongying perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Dongying klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Dongying

alkaen 22 €
alkaen 33 €
alkaen 58 €

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 16 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Dongyingssa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 23 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille syyskuussa viime vuonna oli 17 € per yö. Tämä on 10 % edullisempi kuin keskiarvohinta 19 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Dongying odotettu keskilämpötila kuukautena syyskuu on 21,0 °C/69,9 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 29,2 °C/84,6 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −6,2 °C/20,8 °F.
Kohteen Dongying lähin lentokenttä on Dongying (DOY) (19,71 km).

Suunnittele matka kohteeseen Kiina