Dongying

25.2.2020 - 26.2.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Dongying Kanghe Hotel, Shangchao Boutique Hotel (Dongying Xingkai Home Furnishing) sekä Home Inn Plus (Dongying Wanda Plaza) ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Dongying perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Dongying klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Dongying

alkaen 23 €
alkaen 35 €
alkaen 61 €

UKK

Edullisin kuukausi on maaliskuu, jonka keskiarvohinta on 18 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Dongyingssa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 26 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille helmikuussa viime vuonna oli 23 € per yö. Tämä on 2 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 23 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Dongying odotettu keskilämpötila kuukautena helmikuu on −0,4 °C/31,2 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 29,2 °C/84,6 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −6,2 °C/20,8 °F.
Kohteen Dongying lähin lentokenttä on Dongying (DOY) (19,71 km).

Suunnittele matka kohteeseen Kiina