Komatsu

18.2.2019 - 19.2.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Weekly Mansion Nagata, Guesthouse Mikkaichi sekä Weekly Mansion Harasan Nishikarumi ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Komatsu perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Komatsu klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Komatsu

alkaen 88 €
alkaen 204 €

UKK

Kaikkein kallein kuukausi majoittua kohteessa Komatsu on tammikuu, jonka keskihinta on 98 € per yö. Kaikkein edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskihinta on 98 € per yö.
Keskihinta hotellille helmikuussa on yleensä per yö. Tämä on 9 € % enemmän kuin keskihinta 98 € per yö viimeisen 12 kuukauden aikana.

Suunnittele matka kohteeseen Japani