Komatsu

22.5.2019 - 23.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Dormy Inn Kanazawa Natural Hot Spring, Daiwa Roynet Hotel Kanazawa sekä Hotel Crown Hills Kanazawa ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Komatsu perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Komatsu klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Komatsu

alkaen 98 €
alkaen 136 €

UKK

Edullisin kuukausi on huhtikuu, jonka keskiarvohinta on 75 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Komatsussa yöpymiseen on maaliskuu, jonka keskiarvohinta 137 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille toukokuussa viime vuonna oli 90 € per yö. Tämä on 17 % edullisempi kuin keskiarvohinta 106 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Komatsu odotettu keskilämpötila kuukautena toukokuu on 16,7 °C/62,1 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 30,7 °C/87,3 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −0,4 °C/31,3 °F.
Kohteen Komatsu lähin lentokenttä on Komatsu (KMQ) (3,02 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Toyama (71,41 km)

Suunnittele matka kohteeseen Japani