Reggio di Calabria

30.8.2019 - 31.8.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? LH Hotel Lido, Grand Hotel Excelsior's sekä Hotel Apan ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Reggio di Calabria perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Reggio di Calabria klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Reggio di Calabria

alkaen 67 €
alkaen 104 €
alkaen 120 €

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 45 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Reggio di Calabriassa yöpymiseen on toukokuu, jonka keskiarvohinta 85 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille elokuussa viime vuonna oli 48 € per yö. Tämä on 31 % edullisempi kuin keskiarvohinta 63 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Reggio di Calabria lähin lentokenttä on Reggio Calabria (REG) (4,38 km).

Suunnittele matka kohteeseen Italia