Reggio di Calabria

22.12.2019 - 23.12.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel Lungomare, Grand Hotel Excelsior's sekä Hotel Continental ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Reggio di Calabria perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Reggio di Calabria klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Reggio di Calabria

alkaen 50 €
alkaen 80 €

UKK

Edullisin kuukausi on joulukuu, jonka keskiarvohinta on 53 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Reggio di Calabriassa yöpymiseen on lokakuu, jonka keskiarvohinta 102 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille joulukuussa viime vuonna oli 53 € per yö. Tämä on 44 % edullisempi kuin keskiarvohinta 77 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Reggio di Calabria lähin lentokenttä on Reggio Calabria (REG) (4,38 km).

Suunnittele matka kohteeseen Italia