Safed

23.2.2019 - 24.2.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Villa Aqua Boutique, The House In Tet Vav sekä Villa Troya ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Safed perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Safed klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 143 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Safedssa yöpymiseen on joulukuu, jonka keskiarvohinta 157 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille helmikuussa viime vuonna oli 169 € per yö. Tämä on 11 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 150 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.

Suunnittele matka kohteeseen Israel