Zugdidi

24.5.2019 - 25.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Guest House at Bagrationi Street, Guest House Alexy sekä Guest House "Dzveli Sakhli" ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Zugdidi perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Zugdidi klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Zugdidi

alkaen 20 €
alkaen 19 €
alkaen 13 €

UKK

Edullisin kuukausi on kesäkuu, jonka keskiarvohinta on 17 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Zugdidissa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 59 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille toukokuussa viime vuonna oli 24 € per yö. Tämä on 14 % edullisempi kuin keskiarvohinta 28 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Zugdidi lähin lentokenttä on Kutaisi (KUT) (61,93 km).

Suunnittele matka kohteeseen Georgia