Sixt - Vertaile autonvuokraustarjouksia Skyscannerin avulla

Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Skyscanner hakee sinulle Sixtin autonvuokrauksen parhaimmat tarjoukset. Autonvuokraushakumme on täysin ilmainen, helppo ja nopea käyttää. Teemme yhteistyötä johtavien autonvuokrausyritysten kanssa, joten voimme tarjota sinulle aina netin halvimmat autonvuokraustarjoukset. Vertaa johtavien autonvuokrausyritysten tarjoamia automalleja ja hintoja netin parhaimmilta varaussivustoilta. Löydettyäsi sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintoihin provisioita tai lisämaksuja. Tutustu autonvuokrausyrityksiimme ja löydä sinun tarpeisiisi sopiva palveluntarjoaja Skyscannerin autonvuokraushaulla – mistä vain, milloin vain! Kauas on tultu siitä, kun müncheniläinen Martin Sixt vuonna 1912 perusti tuolloin "Sixt Autofahrten und Selbstfahrer" -nimellä kulkeneen yrityksensä. Hän aloitti toimintansa kolmella autolla: kahdella Mercedeksellä ja yhdellä Luxus-Deutx-Landauletilla. Tuolloin Sixtin toiminta painottui päiväretkiin ja räätälöityihin kiertoajeluihin aikansa raharikkaille ja englantilaiselle aatelistolle. Pienestä toiminnasta rakentui sittemmin maailmanlaajuinen yritystoiminta, mutta sen lisäksi Martin saavutti myös yhden merkkipaalun: hänen Sixt-yrityksensä on historian ensimmäinen autonvuokraamo maailmassa. Tänä päivänä edelleen perheomisteinen Sixt Rent A Car on yksi arvostetuimmista autonvuokrausyrityksistä Euroopassa ja muualla maailmassa. Sixtin autonvuokraus tarjoaa 220 000 vuokra-autoa 105 maassa ympäri maailman. Sixt on aina ollut autonvuokrauksen innovatiivinen edelläkävijä. Sixt oli ensimmäinen autonvuokrausyritys, joka aloitti toimintansa verkossa ja omisti omat verkkosivustonsa. Sixt oli myös ensimmäinen autonvuokrausyritys maailmassa, joka vastaanotti ensimmäiset varauksensa verkossa ja älypuhelimen avulla. Sixtillä on kaikkiaan yli 4 000 toimipistettä yli 100 maassa. Suomessa Sixtillä on yhteensä 50 toimipistettä. Sixtin autovalikoimasta löytyy henkilöautoja ja farmareita, tila-autoja, urheiluautoja, maastureita ja pakettiautoja. Yksityishenkilöiden lisäksi Sixt tarjoaa erinomaiset autonvuokrausmahdollisuudet yrityksille. Sixtin laajasta autovalikoimasta löytyy sopiva vuokra-auto kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin. Yritysasiakkaat saavat yrityssopimuksen tehtyään kuukausittaisen raportin vuokra-autokuluistaan, jolla on helppo seurata yrityksen kuluja. Yritysasiakkaille on myös käytössä Sixtin oma varausportaali, mikä mahdollistaa varauksen helposti eri puolille maailmaa. Yritysasiakkailla on myös käytössään oma asiakasvastaava, joka auttaa kaikissa asiakkuuteen ja vuokraukseen liittyvissä asioissa. Löydä halpa vuokra-auto Sixtiltä ja muilta luotettavilta tarjoajilta Skyscannerin autonvuokraushaulla!

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.