Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Avis - Vertaile autonvuokraustarjouksia Skyscannerin avulla

Olitpa menossa kaupunkimatkalle tai rantalomalle, Avis :lta vuokraamasi auto tekee matkastasi jännittävämmän! Lähde tien päälle ja tutustu ympäröivään maaseutuun, löydä piilossa olevia pikku paikkoja, joihin et pääsisi kävellen, tai nauti vain liikkumisen vapaudesta joutumatta opettelemaan kokonaista julkisen liikenteen järjestelmää.

Avis tarjoaa käyttöösi runsaasti erilaisia ajoneuvoja kaikentyyppisiä lomia varten sekä jokaiseen budjettiin sopivia hintatarjouksia. Etsitpä sitten sulavalinjaista city-autoa, jolla pääset näppärästi kulkemaan kaupungissa, nelivetomaasturia maaseudun kärrypoluille tai tila-autoa isommalle joukolle matkaajia, halvimman hinnan löytäminen ja varauksen tekeminen on helppoa Skyscannerin avulla.

Skyscanner vertailee Avis -vuokraamon tarjoamien autojen hintoja matkakohteesi muiden autovuokraamoiden kanssa. Näin voit varmistaa, että saat aina edullisimman hinnan haluamallesi autolle. Sinun tarvitsee vain antaa meille matkasi päivämäärät, ja me näytämme sinulle edullisimmat autonvuokraushinnat matkasi ajaksi.

Kun varaat auton Skyscannerin kautta, se on valmiina odottamassa noutamista Avis -vuokraamosta heti saavuttuasi määränpäähäsi. Sinun on tuotava mukanasi täydellinen ajokorttisi, koska Avis tarkistaa ajokortin tiedot ennen auton luovuttamista asiakkaalle. Useimpien maiden laki edellyttää, että auton kuljettajan on pidettävä ajokortti mukanaan jatkuvasti. Sinun kannattaa siis pitää sitä lompakossasi tai vuokratun auton kojelaudalla.

Auton vuokraus Avis -autovuokraamon kautta helpottaa huomattavasti matkaasi lentokentältä ja takaisin lentokentälle. Sinun ei tarvitse ahtautua täynnä olevaan bussiin matkalaukkuinesi tai huolestua myöhästymisestä matkalla takaisin lentokentälle. Kunhan jätät riittävästi aikaa matkaa varten ja pidät silmällä paikallista liikennettä, voit nauttia stressittömästä loman alusta ja lopusta.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.