Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus kaikissa kaupungeissa

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Suositut autonvuokrauskohteet
Autonvuokraus kohteessa HelsinkiAlkaen 26 €*
Autonvuokraus kohteessa MálagaAlkaen 6 €*
Autonvuokraus kohteessa MünchenAlkaen 19 €*
Autonvuokraus kohteessa Gran Canaria
Autonvuokraus kohteessa MilanoAlkaen 11 €*
Autonvuokraus kohteessa Los AngelesAlkaen 25 €*
Autonvuokraus kohteessa MiamiAlkaen 18 €*
Autonvuokraus kohteessa Kreeta
Autonvuokraus kohteessa TeneriffaAlkaen 11 €*

Skyscannerin avulla löydät itsellesi edullisen vuokra-auton kaikissa matkakohteissasi.

Kun vuokraat auton, saat vierailustasi enemmän irti. Sinun ei myöskään tarvitse opetella tuntemaan uutta julkisen liikenteen järjestelmää. Jos esimerkiksi joudut matkasi aikana siirtymään yhdestä kiivastahtisesta työkokouksesta toiseen tai haluat tarjota rakastetullesi romanttisen miniloman, auton vuokraus merkitsee, että voit nauttia liikkumisen vapaudesta ja nähdä enemmän.

Skyscanner työskentelee yhdessä maailman johtavien autovuokraamojen ja välittäjien sekä parhaiden paikallisten autovuokraamojen kanssa monissa eri maissa. Koska käytettävissämme on valtava autovuokraamojen verkosto, pystymme tarjoamaan sinulle parhaan valikoiman autoja sadoissa eri kaupungeissa ympäri maailmaa.

Etsitpä sitten Audia Aberdeenissa tai Volkswagenia Wienissä, Skyscanner auttaa sinua löytämään täydellisen auton täydelliseen hintaan. Tee haku yläpuolella ja vertaile autovuokraamoja valitsemassasi kaupungissa.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.