Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Orlando | Vuokraa auto Skyscannerin avulla

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Autonvuokraus: Orlando

Autonvuokraus Orlandosta on helppoa! Vuokra-auto Orlandon lentokentältä ja kaupungista löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla: Tee haku ja kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi! Skyscannerin avulla saat aina kätevästi parhaat autonvuokraustarjoukset.

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Orlandosta Skyscannerin matkahaun avulla ja näet kaikki alueen nähtävyydet, suurkaupungit ja käyntikohteet helposti!

Autonvuokraus: Orlandon lentokenttä

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet terminaalirakennuksen 1-kerroksesta sekä A- että B-puolelta. Kentällä palvelevat muun muassa seuraavat autovuokraamot:

 • Advantage autovuokraamo, Orlandon lentokenttä
 • Alamo autovuokraamo, Orlandon lentokenttä
 • Avis autovuokraamo, Orlandon lentokenttä
 • Budget autovuokraamo, Orlandon lentokenttä
 • Dollar autovuokraamo, Orlandon lentokenttä
 • Enterprise autovuokraamo, Orlandon lentokenttä
 • Hertz autovuokraamo, Orlandon lentokenttä
 • National autovuokraamo, Orlandon lentokenttä
 • Payless autovuokraamo, Orlandon lentokenttä
 • Thrifty autovuokraamo, Orlandon lentokenttä

Autonvuokraus: Orlandon kaupunki

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteitä kaupungin ydinkeskustasta, jossa palvelevat esimerkiksi seuraavat autovuokraamot:

 • Alamo autovuokraamo, Orlando
 • Avis autovuokraamo, Orlando
 • Europcar autovuokraamo, Orlando
 • Hertz autovuokraamo, Orlando
 • Enterprise autovuokraamo, Orlando
 • Budget autovuokraamo, Orlando

Vuokra-autolla Orlandossa ja lähialueilla

Orlandon lentokenttä sijaitsee noin 20 ajokilometrin päässä kaupungin keskustasta. Suorin reitti lentokentältä kaupunkiin on 436-tietä pohjoiseen ja sitten 408-tietä länteen.

Lähde automatkalle Tampan kaupunkiin ja tee visiitti kaupungin eläintarhaan, Aquariumiin ja Busch Gardens -teemapuistoon. Matkaa Orlandosta Tampaan on noin 140 kilometriä ja ajat matkan mukavimmin I-4 Westiä pitkin. Voit pysähtyä matkalla myös vaikkapa Lakelandin kaupungissa ja nähdä Lake Parkerin maisemat.

Lähde automatkalle ja koe eloisa Daytona Beachin kaupunki. NASCAR-ajoat, mahtavat hiekkarannat ja monipuolinen satama-alue vetävät kaupunkiin miljoonia matkailijoita vuosittain. Tule mukaan! Ajomatkaa Orlandosta Daytona Beachiin on vajaat 90 kilometriä. paras ajoreitti kulkee I-4 East -tietä pitkin ja saavut perille tunnissa.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Orlandosta

Monet autovuokraamot edellyttävät, että palautat vuokra-auton tankki täynnä. Lentokentän pohjoispuolitse kulkevan 528-tien varrelta löydät muun muassa Seven Eleven Gas -huoltoaseman 6 km päässä kentältä sekä Marathon Gas -huoltoaseman noin 8 km päässä kentältä.

Lennot ja hotelli matkalle Orlandoon

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Orlandosta, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Orlandoon esimerkiksi reitille Helsinki-Orlando sekä sinulle sopivin hotelli.

*

Tiedot tarkistettu tammikuussa 2019.

*

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.