Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Gran Canaria - vertaile Skyscannerin avulla

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

###AUTONVUOKRAUS: GRAN CANARIA

Moni haluaa kokea unelmiensa kaupunkiloman vapaana aikatauluista. Skyscannerin avulla sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista aikaasi matkasuunnitelman tekoon, koska teemme kaiken tämän puolestasi! Skyscanner tarjoaa maailman tunnetuimpien autovuokraamoiden vuokra-autojen lisäksi kattavan ajotietopaketin Gran Canariasta, sen ympäristöstä ja kaupungin pysäköimismahdollisuuksista. Tämän lisäksi haluamme jakaa juuri sinulle sopivat vinkkimme Gran Canarian alueen nähtävyyksistä, joihin kannattaa tutustua ajaen.

###AUTONVUOKRAUS GRAN CANARIALLA

####Autovuokraamot Gran Canarian saarelta löytyy tunnettuja autovuokraamoita, kuten Hertz ja Sixt. Gran Canarialla toimii myös paikallisia autovuokraamoita. Yksi tunnetuimmista on Cicar, joka tunnetaankin Kanarian saarten omana autovuokraamona. ####Vuokra-autojen noutopisteet Vuokra-autojen noutopisteet sijaitsevat Gran Canarialla usein lentokentällä, koska monet haluavat vuokra-auton heti saapuessaan, ja vuokra-auto on myös näppärin liikkumatapa saarialueella. Vuokra-autojen toimipisteitä löytyy pitkin saarta esimerkiksi suurimmista kaupungeista, kuten Las Palmas, Puerto de las Nieves ja Maspalomas. ####Ajoneuvoja Gran Canarian autovuokraamot tarjoavat automalleja hyvin erilaisten matkaajien tarpeisiin. Valikoimasta löytyy economy-luokan autoja, pienempiä mini-autoja vaikkapa pariskunnille sekä tilavampia perheautoja.

###HYVÄ TIETÄÄ: LIIKENNE GRAN CANARIALLA

####Nopeusrajoitukset Gran Canarialla pätevät samat liikennesäännöt ja nopeusrajoitukset kuin muuallakin Espanjassa. Saarella ajetaan samalla tavalla kuin Suomessa eli oikealla puolella tietä. Moottoriteillä nopeusrajoitukset vaihtelevat hieman: tietyillä alueilla maksiminopeus on 110 km/h ja toisilla 120 km/h. Asutetuilla kaupunki- ja muilla alueilla nopeusrajoitus on 50 km/h. ####Ruuhka-ajat Gran Canarialla on rauhaisaa ajaa ennen sesonkiaikaa, mutta kesän alkaessa kannattaa saaren liikennetottumuksista ottaa etukäteen selvää. Kesällä ruuhkat voivat olla pitkiä varsinkin saaren suurimmissa kaupungeissa, kuten Playa del Inglésissä ja Puerto Ricossa. Myös lentokentältä lähtevät tiet voivat ruuhkautua kesäsesongin aikana. ####Julkiset kulkuvälineet Gran Canarian julkisesta liikenteestä pitävät huolen perinteiset taksit ja bussit ja kesäsesonkeina useat turistibussit. On hyvä huomioida liikenneturvallisuuden kannalta, että kesäaikaan Gran Canarialla on paljon moottoripyöriä liikenteessä. ####Tiet Gran Canarialla on vuoristoteitä, joihin kannattaa tutustua mahdollisesti jo etukäteen. Tiet vuoristossa voivat olla tuulisia ja kapeita, ja rotkot vaativat keskittymistä ajaessa. Tästä syystä kannattaa varata aikaa ajamiseen vuoristoteille lähtiessä. Saaren ainoat moottoritiet ovat Las Palmasista ja Arguineguínilta lähtevä GC1 ja Las Palmasista Agaeteen lähtevä GC2. ####Pysäköinti Yleisesti ottaen Gran Canarialta löytyy suhteellisen helposti pysäköintitilaa. Sen sijaan saaren suurimmissa kaupungeissa, kuten Las Palmasissa, parkkipaikan löytäminen voi olla erityisesti sesonkiaikana haastavaa. Useimmat kaupunkien ostoskeskuksista tarjoavat ilmaista parkkitilaa. Suosituimpien rantojen tuntumassa on ns. sinisiä alueita, jotka ovat maksullisia ja tarkasti valvottuja. Pysäköintiohjeistukset kannattaa tarkistaa etukäteen, koska saaren poliisit eivät epäile sakottaa pienimmistäkin parkkivirheistä.

###KOE GRAN CANARIA TIEN PÄÄLLÄ

Sinulla on vuokra-auto käytössäsi, joten miksi et lähtisi pienelle tutkimusmatkalle? Gran Canarialta löytyy monia kiehtovia nähtävyyksiä, joihin pääsee näppärästi autolla. Listasimme Gran Canarialla sijaitsevat vierailun arvoiset paikat, jotka voisivat kiinnostaa juuri sinua. ####Lähiseutumatkailua Gran Canarian merkittävimpiä nähtävyyksiä on Pueblo Canaria eli kanarialainen kylä. Se sijaitsee Parque Doramasissa. Tämän ”teemapuiston” ideana on, että matkailijat oppisivat tällä tavoin enemmän kanarialaisesta elämäntyylistä, kulttuurista ja perinteestä. Gran Canarialta Parque Doramasiin on noin tunnin ajomatka GC1-tien kautta. ####Arkkitehtuuria arvostavalle Le Casa de Colon sijaitsee Veguetan historiallisella alueella. Rakennus edustaa aikaa, jolloin jo Kristoffer Kolumbus piti siellä majapaikkaansa. Le Casa de Colonissa pidetään esimerkiksi taidenäyttelyitä ja luentoja. Gran Canarialta Veguetaan on noin tunnin ajomatka GC1-tien kautta. ####Historian havinaa Museo ja arkeologinen kompleksi Cueva Pentada on käymisen arvoinen paikka. Esittelyssä on huikeita saarilta löytyneitä esineitä, luolamaalauksia ja ainutlaatuista tietoa esihistorialliselta ajalta. Cueva Pentada sijaitsee Gáldarin kaupungissa, jonne Gran Canarialta on noin kahden tunnin ajomatka.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.