Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: Kööpenhamina - vertaile Skyscannerin avulla

###AUTONVUOKRAUS: KÖÖPENHAMINA

Moni haluaa kokea unelmiensa kaupunkiloman vapaana aikatauluista. Kun varaat vuokra-auton Skyscannerin kautta, sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista aikaasi matkasuunnitelman tekoon, koska teemme kaiken tämän puolestasi! Skyscanner tarjoaa maailman tunnetuimpien autovuokraamoiden vuokra-autojen lisäksi kattavan ajotietopaketin Kööpenhaminasta ja sen ympäristöstä ja kaupungin pysäköimismahdollisuuksista. Tämän lisäksi haluamme jakaa juuri sinulle sopivat vinkkimme Kööpenhaminan alueen nähtävyyksistä, joihin kannattaa tutustua ajaen.

###AUTONVUOKRAUS KÖÖPENHAMINASSA

####Autovuokraamot Kööpenhaminassa toimivat useimmat tunnetuimmat kansainväliset autovuokraamot, kuten Hertz, Europcar, Alamo, Sixt ja Avis. ####Vuokra-autojen noutopisteet Suurin osa vuokra-autojen noutopisteistä löytyy vuokraamosta riippuen Kööpenhaminan kansainväliseltä Kastrupin lentokentältä, mutta toimipaikkoja on myös kaupungin päärautatieasemalla. Toimipisteitä löytyy lisäksi useista muistakin osoitteista keskustan alueelta. ####Ajoneuvoja Kööpenhaminan autovuokraamot tarjoavat automalleja hyvin erilaisten matkaajien tarpeisiin. Valikoimasta löytyy sekä perinteisiä kaupunkikäyttöön erinomaisesti soveltuvia economy-luokan autoja että tilavampia perheautoja, avoautoja ja luksustason kulkuvälineitäkin.

###HYVÄ TIETÄÄ: LIIKENNE KÖÖPENHAMINASSA

####Nopeusrajoitukset Tanskassa nopeusrajoitukset moottoriteillä ovat 110 kilometriä tunnissa, ja joillakin teillä rajoitus voi yltää 130 kilometriin. Maanteillä rajoitus on 80 ja taajamissa 50 kilometriä tunnissa. Tanskassa pysäköintilevy on pakollinen kaikilla aikarajoitetuilla pysäköintipaikoilla. ####Ruuhka-ajat Ajaminen Kööpenhaminassa on usein helppoa ja ruuhkatonta, mutta niin kuin muissakin suurissa kaupungeissa, on Kööpenhaminassa myös omat ruuhka-aikansa. Ruuhka-ajat sijoittuvat Kööpenhaminassa aamun aikaisiin tunteihin klo 7:30–9.30 ja iltaan klo 16:00–18:00. Ruuhkat ovat kuitenkin siedettävät, koska useat paikalliset kulkevat pyörällä. Kööpenhaminassa onkin todella paljon pyöräilijöitä, joten tarkkaavaisuus liikenteessä on suotavaa. ####Julkiset kulkuvälineet Kööpenhaminan julkiseen liikenteeseen kuuluvat kaupunkialueella bussit, taksit ja junat. Julkiset kulkuvälineet eivät ole suuri riski autolomailijoille, mutta kaupungissa kannattaa pitää silmät auki monien pyöräilijöiden ja kesäisin turistimassojen varalta. ####Tiet Ruotsista Tanskaan ja Kööpenhaminaan matkataan tavallisesti Juutinrauman sillan kautta. Sillan käytöstä peritään siltamaksu, joka on kulkuneuvosta ja sen pituudesta riippuen 20–150 euroa. Tanskassa ajaminen on monen mielestä erittäin miellyttävää maan hyväkuntoisten ja leveiden teiden ansiosta. Välimatkat kaupunkien välillä ovat myös suhteellisen lyhyitä. ####Pysäköinti Kööpenhaminassa on pysäköintivyöhykkeitä, joihin pysäköiminen on maksullista maanantaista lauantaihin klo 08:00-17:00. Pysäköinti on kuitenkin ilmaista kahdella eri alueella. Halvin on sininen vyöhyke, jossa pysäköinti maksaa 11 DKK tunnilta. Seuraavaksi halvin on vihreä vyöhyke, jossa pysäköinti maksaa 18 DKK tunnilta. Kaikista kallein on punainen vyöhyke, jossa pysäköinti maksaa 30 DKK tunnilta. Kaikissa vyöhykkeissä pysäköinti on ilmainen klo 23–08:00 välisenä aikana ja kansallisina pyhäpäivinä. Kööpenhaminasta löytyy myös monia maksullisia ja suojattuja pysäköintihalleja.

###KOE KÖÖPENHAMINA TIEN PÄÄLLÄ

Sinulla on vuokra-auto käytössäsi, joten miksi et lähtisi pienelle tutkimusmatkalle? Kööpenhaminan ympäristöstä löytyy monia kiehtovia nähtävyyksiä, joihin pääsee näppärästi autolla. Listasimme Kööpenhaminassa ja sen ympäristössä sijaitsevat vierailun arvoiset paikat, jotka voisivat kiinnostaa juuri sinua. ####Taiteen rakastajille Tanskan hienoin taidemuseo sijaitsee Helsingörissä alle tunnin ajomatkan päässä Kööpenhaminasta. Suorinta tietä Helsingöriin pääsee E47-tien kautta. Museum of Modern Art tarjoaa todellista huippuluokan taidetta. Esillä on maailmankuulujen taiteilijoiden kuten Picasson ja Warholin maalauksia. ####Perhelomailijoille Kööpenhaminan Tivoli-huvipuisto on kaupungin suosituimpia käyntikohteita. Tivolissa järjestetään kesäisin konsertteja ja teatteriesityksiä. Se on myös ihana paikka vain oleilla piknikillä. Tivoli-huvipuisto sijaitsee aivan Kööpenhaminan keskustassa, ja sen ympäristöstä löytyy myös runsaasti parkkipaikkoja. ####Historiasta kiinnostuneille Jos haluaa tutustua Kööpenhaminan lähialueisiin, kannattaa ehdottomasti vierailla Roskildessa. Roskilde tunnetaan maailmankuulusta kesäfestaristaan, mutta myös pitkästä historiasta ja erityisesti viikingeistä. Suosituimpia käyntikohteita onkin Roskilden Viikinkimuseo. Kööpenhaminasta Roskildeen ajaa noin 40 minuutissa tien 21 kautta.

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.