Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: San Francisco kans.väl. - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Autonvuokraus: San Franciscon lentokenttä

Autonvuokraus San Franciscon lentokentältä on helppoa! Olit sitten matkalla San Franciscoon tai vaikkapa San Josen kaupunkiin, vuokra-auto San Franciscon lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton San Franciscon lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Löydät siis aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat San Franciscon lentokentällä:

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet lentokentän Rental Car Centeristä. Pääset autonvuokrauskeskukseen lentokentän AirTrain-junan sinisellä linjalla. Juna kulkee ympäri vuorokauden. Kentällä palvelevat muun muassa seuraavat autovuokraamot:

  • Alamo autovuokraamo, San Francisco
  • Avis autovuokraamo, San Francisco
  • Budget autovuokraamo, San Francisco
  • Dollar autovuokraamo, San Francisco
  • Enterprise autovuokraamo, San Francisco
  • Fox autovuokraamo, San Francisco
  • Hertz autovuokraamo, San Francisco
  • National autovuokraamo, San Francisco
  • Thrifty autovuokraamo, San Francisco

Rental Car Centerin ulkopuolella toimii muutamia autovuokraamoita, joihin pääset ilmaisella shuttlekuljetuksella. Niihin kuuluvat mm. Silvercar ja Sixt.

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto San Franciscosta Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin San Franciscon lentokentällä.

Näin ajat San Franciscon lentokentältä:

Vuokra-autolla San Franciscoon

San Franciscon lentokenttä sijaitsee reilun 20 kilometriä etelään kaupungista. Ajat kaupunkiin helposti 101-tietä pohjoiseen (101 N). Ajoaika on noin vartin. Tiesitkö, että San Francisco on yksi parhaista kaupunkilomakohteista kaukomailla. Lue lisää: Mielessä kaukomaat ja kaupunkiloma? Katso tästä parhaat kohteet!

Vuokra-autolla San Josen kaupunkiin

Lentokentältä on helppoa ajaa myös etelään, vaikkapa San Josen kaupunkiin. Lähde ajamaan lentokentältä etelään, 101-tietä pitkin (101 S). Matkaa on noin 60 km ja reitti kulkee mm. Palo Alton kautta. Ajoaika on noin 40 minuuttia.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto San Franciscon lentokentältä

San Franciscossa on päivittäin paljon liikenneruuhkia, joihin kannattaa varautua. Kaikkein ruuhkaisinta on yleensä ydinkeskustassa. Kaupungissa on paljon pysäköintitilaa, niin pysäköintihalleja kuin -alueita, ja ne sijaitsevat ympäri kaupunkia. Kadunvarsipysäköinti on hankalampaa. Ota suunnaksi vaikkapa Pier 39 -ostoskeskus, sillä sen kupeessa on Triangle Lot -parkkihalli Fisherman’s Wharfilla. Jos olet menossa Exploratorium-museoon, sen vieressä on Big Triangle Lot -parkkihalli. Chinatownista löytyy 650 California Garage.

Pidä mukanasi aina hieman käteistä, sillä matkasi varrella saattaa olla tietulleja ja osa niistä maksetaan suoraan tietullin tiskille.

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat auton tankki täynnä. Lentokenttää lähimmät huoltoasemat sijaitsevat kentän viereisen 101-tien varrella. Niitä ovat mm. Trillium USA CNG Station (avoinna ympäri vuorokauden) kentän eteläpuolella ja CNG Fueling Station (avoinna ympäri vuorokauden) kentän pohjoispuolella.

Lennot ja hotelli matkalle San Franciscoon

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton San Franciscon lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot San Franciscoon esimerkiksi reitille Helsinki - San Francisco sekä sinulle sopivin majoitus.

*

Tiedot tarkistettu joulukuussa 2018.

*

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.