Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Chicago O'Hare kans.väl. - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

avis
sixt
alam
eury
budg
nanl

Autonvuokraus: Chicagon lentokenttä

Autonvuokraus Chicagon lentokentältä on helppoa! Olit sitten matkalla Chicagoon tai vaikkapa Milwaukeen kaupunkiin, vuokra-auto Chicagon lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Chicagon lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Avullamme nappaat siis aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Chicagon lentokentällä:

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet lentokentän Rental Car Centeristä, lentokentän monitoimikeskuksesta (osoite 10255 W. Zemke Blvd). Pääset autonvuokrauspisteille ympäri vuorokauden kulkevalla bussilla. Bussit lähtevät tuloaulan pohjakerroksesta, bussin kyltissä lukee ”Rental Cars / Parking Lot F”. Kentällä palvelevat muun muassa seuraavat autovuokraamot:

 • Advantage autovuokraamo, Chicago
 • Alamo autovuokraamo, Chicago
 • Avis autovuokraamo, Chicago
 • Budget autovuokraamo, Chicago
 • Dollar autovuokraamo, Chicago
 • Enterprise autovuokraamo, Chicago
 • Fox autovuokraamo, Chicago
 • Hertz autovuokraamo, Chicago
 • National autovuokraamo, Chicago
 • Payless autovuokraamo, Chicago
 • Sixt autovuokraamo, Chicago
 • Thrifty autovuokraamo, Chicago

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Chicagosta Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Chicagon lentokentällä.

Vuokra-autolla Chicagoon

Chicagon lentokenttä sijaitsee 30 km päässä kaupungin keskustasta. Aja kentältä joko 171-tietä etelään ja 290-tietä itään (ajoaika noin 50 minuuttia) tai sitten 90-tietä itään (ajoaika noin tunnin).

Vuokra-autolla Milwaukeen kaupunkiin

Lentokentältä on helppoa ajaa Milwaukeen kaupunkiin. Lähdet vain kohti pohjoista 294-tietä pitkin. Tie muuttuu Northbrookin kohdalla 94-tieksi, jota pitkin pääset perille. Ajomatkaa on 130 km ja ajoaika 1 tunti ja 25 minuuttia.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Chicagon lentokentältä

Chicagossa kannattaa etsiä parkkipaikka jostakin kaupungin monista parkkitaloista tai -alueista. Jos olet menossa Navy Pierille, ota suunnaksi parkkihalli osoitteessa 414 Grand Ave. Willis Towerin kyljessä on parkkihalli osoitteessa 241 S. Franklin St. Jos olet menossa Lincoln Parkiin, hae paikka parkkialueelta osoitteessa 2316 Lincoln Ave. Kadunvarsipysäköinti maksaa 2-6,50 dollaria tunnilta.

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat auton tankki täynnä. Jos ajat kentälle Chicagon kaupungista, voit ajaa esimerkiksi Mobil-asemalle 72-tien varrella, 5 km päässä kentältä. Myös 19-tien varressa on useita asemia sopivan matkan päässä kentältä, mm. Marathon Gas (8 km) ja Shell (7 km) sekä pari Mobil-asemaa 294-tien varressa (7 km).

Lennot ja hotelli matkalle Chicagoon

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Chicagon lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Chicagoon esimerkiksi reitille Helsinki-Chicago sekä sinulle sopivin majoitus.

Tiedot tarkistettu joulukuussa 2018.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.