Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: München - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autonvuokraus Münchenin lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi nauttia kauniista maisemista Lindaussa tai viettää vauhdikkas viikko Münchenin Oktober-festivaaleilla, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Münchenin lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Münchenin lentokentällä?

Münchenin lentokentällä toimivat muun muassa seuraavat autovuokraamot: Avis, Budget, Thrifty, Europcar, Alamo, Hertz, Enterprise ja Sixt. Autovuokraamoiden asiakaspalvelutiskit sijaitsevat Münchenin lentokentällä Terminaalissa 1.

Tankkausasemat lähellä Münchenin lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa. Münchenin lentokentältä löytyy kaksi tankkausasemaa sekä Münchenin puolelta että Erdingin puolelta saapuessa.

Münchenin lentokentän ympäristö autolla

Münchenin lentokenttä sijaitsee Münchenin ulkopuolella, mutta se on erittäin helposti saavutettavissa autolla. Suorinta reittiä Münchenin lentokentälle pääset ajamalla A 92 München-Deggendorf Autobahnille ja valitsemalla Flughafen Münchenin liittymän. Münchenin lentokentälle ajaa noin 30 minuutissa.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Münchenin ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Münchenin lentokentältä.

Lindau

Lindau on hengästyttävän kaunis kaupunki. Se sijaitsee jylhien lumivuonoisten vuorien, peilityynin järven ja vehreän luonnon keskellä lähellä Sveitsin rajaa. Lindaun historia ulottuu uskomattoman kauas. Ensimmäiset maininnat siitä löytyvät jo vuodelta 882. Tämän vuoksi Lindau on mainio kohde niille, jotka haluavat lomallaan tutkia nähtävyyksiä.
Münchenin lentokentältä ajaa Lindauhin nopeimmillaan noin 2 tunnissa tien A 96 kautta.

Dinkelsbühl

Dinkelsbühl on Beijerin osavaltiossa sijaitseva historiallinen kaupunki. Kaunis Dinkelsbühl on aina houkutellut paljon matkailijoita, ja siellä onkin paljon nähtävää ja tutkittavaa. Kaupunki tarjoaa jopa 800 majoitusvaihtoehtoa ja aktiviteetit, joita alueella voi harrastaa ovat monipuoliset aina tenniksestä saunomiseen ja vaeltelusta pyöräilyyn. Kaupungissa järjestetään heinäkuussa suosittu Kinderzeche-festivaali, joka on ennen kaikkea lasten oma juhla.
Münchenin lentokentältä ajaa Dinkelsbühliin noin kahdessa tunnissa teiden A7 ja A96 kautta.

München

München tunnetaan erityisesti sen supersuositusta Oktorber-festivaalistaan, joka kestää aina syyskuusta lokakuun alkuun. Münchenin ravintolakulttuuri onkin yksi suuri syy, miksi siellä kannattaa piipahtaa. Jos olet erikoisoluiden ja Weißwürste-makkaroiden ystävä, kannattaa suunnata kaupungin Altstadt-vanhaankaupunkiin. Vastoin odotuksia, München tarjoaa monipuolisen ravintolatarjonnan myös kasvissyöjille!
Münchenin lentokentältä ajaa Münchenin keskustaan noin puolessa tunnissa tien A9 kautta.
München on Bavarian pääkaupunki ja Saksan kolmanneksi suurin kaupunki, joten pysäköiminen voi olla varsinkin kesäsesonkina ja ruuhka-aikoina haastavaa. Matkailijat voivat parkkeerata autonsa keskusta-alueella sinisin viivoin merkityillä alueilla. Maksulliset parkkipaikat Münchenin keskustassa sijoittuvat Hackenviertelin, Kreuzviertelin ja Graggenauviertelin alueille. Pysäköinti maksaa ma-su klo 06:00-19:00 0.50 € / 12 min. ja klo 19:00-06.00 0.20 / 12 min. Münchenista löytyy myös suurempia parkkihalleja ja “Park & Ride”-pysäköintialueita.

Maksut voivat muuttua.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.