Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus: München | Vuokraa auto Skyscannerin avulla

Autonvuokraus: Münchenin lentokenttä

Autonvuokraus Münchenin lentokentältä on helppoa! Olit sitten ajamassa vuokra-autolla Müncheniin tai Etelä-Saksan hiihtokeskuksiin, vuokra-auto Münchenin lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla.

Tee haku ja kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Münchenin lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi. Skyscannerin avulla saat aina kätevästi parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Münchenin lentokentällä

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet terminaalirakennusta vastapäätä. Kentällä palvelevat muun muassa seuraavat autovuokraamot:

 • Avis autovuokraamo, München
 • Budget autovuokraamo, München
 • Europcar autovuokraamo, München
 • Hertz autovuokraamo, München
 • Dollar autovuokraamo, München
 • Thrifty autovuokraamo, München
 • Sixt autovuokraamo, München
 • Enterprise autovuokraamo, München
 • Alamo autovuokraamo, München
 • National autovuokraamo, München

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Münchenistä Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Münchenin lentokentällä. Vuokra-autolla näet koko Baijerin alueen nähtävyydet, luontoihmeet ja käyntikohteet helposti!

Vuokra-autolla Münchenissä

Münchenin lentokenttä sijaitsee vajaan 40 km Münchenin kaupungista pohjoiseen. Ajomatka kentältä keskustaan kestää noin 40 minuuttia ja kätevin reitti kulkee 301- ja edelleen 388-teitä pitkin.

Joko tiedät, mitä tehdä ja nähdä Münchenissä? Tässä lisävinkkejä matkallesi: Münchenin top 10 nähtävyydet!

Vuokra-autolla hiihtämään

Ajomatka legendaariseen Garmisch-Partenkirchenin hiihtokaupunkiin on vain 90 kilometriä. Reitti kulkee kätevästi kohti etelärajaa ensin 95-tietä pitkin ja siitä edelleen 2-tietä perille.

Toinen kuuluisa hiihtokaupunki Oberstdorf sijaitsee 170 ajokilometrin päässä. Automatka kestää reilut 2 tuntia, jos suuntaat Münchenistä ensin 96-tielle länteen, sitten 12-tietä Kempteniin ja edelleen A7/980-teitä Oberstdorfiin.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Münchenin lentokentältä

Pysäköinti Münchenissä ydinkeskustan katualueilla on rajoitettua. Voit pysäköidä vain sinisellä merkityillä kadunvarsilla alueilla Altstadt, Hackenviertel, Kreuzviertel ja Graggenauviertel. Pysäköinti on maksullista ma-la klo 8-23, maksimiaika klo 19 asti on 2 tuntia. Pysäköinnin hinta ydinkeskustassa on 0,50€/12 minuuttia ja klo 19 jälkeen 0,20€/12 minuuttia.

Pysäköinti on ilmaista sunnuntaisin ja yleisinä juhlapäivinä.

Kaupungissa on useita parkkihalleja, joissa pysäköinti maksaa 2-6€ tunnilta. Keskustan parkkitaloja löytyy muun muassa seuraavista osoitteista:

 • Elisenhof - Luitpoldstrasse 3
 • Karstadt- Bahnhofplatz 7
 • An Stachus - Adolf-Kolping-Strasse 10
 • Sonnenhof - Landwehrstrasse 10
 • Stachus Park Garagen - Karlsplatz 6
 • Pschorr Hochgarage - Altheimer Eck 14A

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat vuokraamasi auton tankki täynnä. Münchenin lentokentällä palvelee sekä Shell-asema että Agip-asema, molemmat ympäri vuorokauden. Auton tankkaus on siis helppoa ja kätevää!

Lennot ja hotelli matkalle Müncheniin

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Münchenin lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Müncheniin esimerkiksi reitille Helsinki-München sekä sinulle sopivin hotelli.

*

Tiedot tarkistettu tammikuussa 2019.

*

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.